ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΣΕ ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ...

 Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί τότε μόνο ικανοποιημένα δεν θα πρέπει να είναι τα μέλη του συνδυασμού  ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στην πρώτη ομιλία τους λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 18ης Μαΐου. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 08/05 ο υποψήφιος δήμαρχος Ορχομενού κ. Κ Ξηρογιάννης μαζί με τους υποψηφίους  υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και του και πιστούς φίλους της παράταξης επισκέφτηκαν αρχικά το Τ. Δ. του Πύργου και εν συνεχεία μίλησαν στην συνοικία Αγίων Θεοδώρων στο CHAMPINOS CAFE.Ο υποψήφιος δήμαρχος απολογούμενος αρχικά για την απουσία του από την περιοχή  κατά την διάρκεια της θητείας του,εστίασε την σύντομη ομιλία του στην παραχώρηση των δημοτικών στερνών στους παραγωγούς λαϊκών αγορών με συνοπτικές διαδικασίες  δηλώντας ότι αυτή η απόφαση του βοήθησε  στην απομάκρυνση των αυτοσχέδιων στερνών από τα πεζοδρόμια της περιοχής και ζήτησε την στήριξη των κατοίκων  στην μάχη της κάλπης.

Εκτός του κ. Κ. Ξηρογιιάννη μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Ορχομένιων παραγωγών λαϊκών αγορών ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ κ.  Γ. Καραγιάννης ο οποίος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ορχομενού για την  παραχώρηση των στερνών στον σύλλογο.Στην συνέχεια τη θέση του πίσω από το μικρόφωνο πήρε ο  πάντα...επίκαιρος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Ζυγούρης  ο οποίος θυμήθηκε εκ νέου την θητεία του σαν δήμαρχος Ορχομενού το 1981(....) κι αφού ευλόγησε τα γένια του αρχικά, επέστρεψε στο 2011 δηλώνοντας ότι μετά το χάος που παρέλαβε η παρούσα δημοτική αρχή  κατάφερε να σώσει τον Δήμο από την χρεωκοπία και ζήτησε εκ νέου την στήριξη για να συνεχίσει το έργο της γι άλλα πέντε χρόνια.
Για τους φίλους του facebook  οι φωτογραφίες της ομιλίας στην επίσημη σελίδα του orchomenos-news ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!!!
Σ.Σ.1. Σαν κάτοικος της περιοχής  των Αγίων Θεοδώρων Ορχομενού    και  όχι σαν διαχειριστής του orchomenos-news     δηλώνω αρχικά ικανοποιημένος που ξαναείδα μετά από... χρόνια και ζαμάνια κάποια πρόσωπα να επισκέπτονται την περιοχή μου...
Σ.Σ.2.Κατά την προσωπική μου γνώμη πάλι οι κάτοικοι του Συνοικισμού είχαν κρίνει εν πολλοίς το εκλογικό αποτέλεσμα  στην εκλογική αναμέτρηση του 2010 και  το ίδιο θα συμβεί και  στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Η εικόνα του λιγοστού κόσμου δείχνει  αλλαγή σκηνικού,αλλά αυτό θα κριθεί ασφαλέστερα στην ομιλία του αντίπαλου συνδυασμού στην ίδια περιοχή και θα σχολιαστεί τότε με σαφή μέτρο σύγκρισης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου