ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΨΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ DEAL ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ...


Σε σαφάρι αναζήτησης των ιδανικών συνεργατών-υποψηφίων δημοτικών συμβούλων επιδίδονται  νύχτα και μέρα λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ορχομενού για να  κλείσουν τις συμφωνίες που θα τους δώσουν πλεονέκτημα απέναντι στον αντίπαλο.
 Σύμφωνα με έγκυρες πηγές αργά χθες το βράδυ (ξημερώματα Παρασκευής 05.04/14) σε παραθαλάσσια περιοχή κι εκτός των ορίων του Δήμου Ορχομενού,ένας εκ των δύο βασικών υποψηφίων δημάρχων Ορχομενού (κ.κ. Υπερήφανος και Ξηρογιάννης) είχε εκ νέου συνάντηση με έναν νέο υποψήφιο και τελικά  επιτευχθεί η συμφωνία και το ΜΕΓΑΛΟ DEAL που θα δώσει ώθηση   στο ψηφοδέλτιο του ενός.
Η ομάδα του orchomenos-news παρακολουθεί στενά τις πολιτικές εξελίξεις στον Καλλικρατικό Δήμο Ορχομενού και θα σας κρατά ενήμερους για όλες τις εξελίξεις ...
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!!!

3 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΖΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν απαντήσατε κύριε Μάντζα ποιός είναι ο υποψήφιος? Η μήπως προσπάθείτε να παίξετε τα πολιτικά σας παιχνίδια για να σας επιλέξει κάποιο απο τα 2 στρατόπεδα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα απαντηθεί η απορία σου μόλις οριστικοποιηθεί η συμφωνία και κατατεθούν τα ψηφοδέλτια ανώνυμε υποψήφιε. ΑΑ και να σου υπενθυμίσω,ο Μάντζας δεν παίζει κανένος είδους παιχνίδια με τύπους ου συναφίου σου και δεν φυσικά επιλέγεται,αλλά επιλέγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή