ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΠΩΛΩΣΗ ΚΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

 Άναψαν εκ νέου  τα αίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορχομενού όπως είθισται στην αρχή της συνεδρίασης και  πριν την συζήτηση των εντός ημερήσιας διάταξης θεμάτων.
Η αρχή έγινε  αυτή τη φορά με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παύλου κ. Ηρακλή Ντουφεξή ο οποίος ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον δήμαρχο Ορχομενού  κ. Κ. Ξηρογιάννη με αφορμή την ύδρευση του χωριού, αλλά και την ονοματοδοσία μιας οδού στο Παύλο. Την σκυτάλη της έντασης πήρε το επίσης εκτός ημερησίας θέμα με το αίτημα του συλλόγου γυναικών Αγίου Δημητρίου  για την παραχώρηση  του πρώην σχολείου  του χωρίου  στους συλλόγους ώστε να δημιουργηθεί Πολιτιστικό Κέντρο και Βιβλιοθήκη Αγίου Δημητρίου. Η ένταση ήταν έκδηλη καθ όλη την διάρκεια της συζήτησης και των δύο  αυτών θεμάτων και  θύμισε σε όλους ότι η προεκλογική περίοδος ξεκινάει σύντομα κι αναμένεται να πολωθεί το κλίμα ανάμεσα στους  συνδυασμούς  που θα διεκδικήσουν τον Δήμο Ορχομενού.
Σ.Σ. Η κάμερα του  orchomenos-news   είναι παρούσα σε όλα τα γεγονότα που αφορούν το πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου με σκοπό να μεταδώσει την  πραγματικότητα σε όλους τους αναγνώστες του.Το υλικό από την αποψινή συνεδρίαση που αξίζει όλοι να παρακολουθήσουν είναι αρκετό και μετά από την απαραίτητη επεξεργασία θα  δημοσιευθούν τα δύο επίμαχα βίντεο σε νεότερη ανάρτηση για να βγάλουν όλοι ανεπηρέαστοι τα συμπεράσματα τους.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου