ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΔΥΣΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟ ΚΕΝΟ…


Άλλαξε τη σκέψη σου… Άλλαξε τη ζωή σου…
Η δική μας ανθρωπιά, ο Θεός, εμείς κι όλα τα άλλα.
Ας σώσουμε τον εαυτό μας και την Γη : θα τα τα καταφέρουμε!

Αυτό ήταν το μότο που  ακολούθησε σε όλη την ζωή της και  πάλευε με όλες τις δυνάμεις της να βοηθήσει  τους ανθρώπους να καλυτερεύσουν την ζωή τους. Ο λόγος για την αδικοχαμένη ψυχοθεραπεύτρια Βίκυ Χρυσικού που έφυγε από κοντά μας πριν λίγες μέρες (σ.σ.12/04/2014) στην ηλικία των 58 ετών από ανεύρυσμα εγκεφάλου.
    Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση   στην τοπική κοινωνία του Παύλου  για το χαμό της   αγαπημένης  σε όλους συγχωριανής  που τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στο χωρίο που μεγάλωσε  και έδινε μέχρι την τελευταία στιγμή τον αγώνα της για  μια καλύτερη κοινωνία. Εκτός από την δράση της  μέσω εντύπων και ομιλιών της βοηθούσε τον πατήρ Ιωάννη στο κατηχητικό σχολείο για τα μικρά παιδιά  και μαχόταν  για το δικαίωμα όλων μικρών και μεγάλων σε μια  καλύτερη ζωή.  
Σύσσωμη η τοπική κοινωνία απέτισε φόρο τιμής  και την συνόδεψε στην τελευταία της κατοικία μιλώντας για το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει αυτή η απώλεια.
 Η Βίκυ στα πλαίσια της ευρύτερης προσφοράς της στην κοινωνία του Ορχομενού αρθρογραφούσε στην εφημερίδα «τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ»  με την βασική της
 Στήλη στο οπισθόφυλλο  Άλλαξε τη σκέψη σου… Άλλαξε τη ζωή σου… ,καθώς και  με θέματα επικαιρότητας που επέλεγε από το διαδίκτυο και  η απήχηση που είχε στο αναγνωστικό κοινό ήταν πολύ μεγάλη  και βοήθησε πολλούς ανθρώπους να δουν την θετική πλευρά της ζωής μέσα από τα δικά της μάτια.
Ο εκδότης της εφημερίδας Μάντζας Κ. Ιωάννης ως ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ στην αγαπημένη του συνεργάτιδα και φίλη  Βίκυ αναδημοσιεύει όλο το  αρχείο της ψυχοθεραπεύτριας  εν αρχή σε ηλεκτρονική μορφή  με ανοιχτό το ενδεχόμενο και για έντυπη έκδοση των μαθημάτων ζωής   από το έργο της.

 ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΒΙΚΥ!!!

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου