ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ... ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ...

Η έγκαιρη παρέμβαση των Πυροσβεστών αποσόβησε τα χειρότερα την Τρίτη 18/08/2015   στο συγκρότημα των κτιριακών εγκαταστάσεων  εκπαίδευσης στον Ορχομενό που κινδύνευσε με ολοσχερή καταστροφή.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι  της Τρίτης  η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βοιωτίας δέχτηκε κλήση για φωτιά  στο δεύτερο Δημοτικό Σχολείο Ορχομενού. Το πρώτο όχημα που έφτασε ζήτησε ενίσχυση και δεύτερου  οχήματος αφού υπήρχαν δύο εστίες φωτιάς.

   Η φωτιά ξεκίνησε πιθανότατα από το παλιό κτίριο που βρίσκεται δίπλα στο υπό ανακατασκευή κλειστό Γυμναστήριο Ορχομενού  και εξαπλώθηκε στον προαύλιο χώρο του δευτέρου Δημοτικού  Σχολείου Ορχομενού , αλλά και  μια δεύτερη εστία φωτιάς στο προαύλιο του Λυκείου Ορχομενού. Η παρέμβαση των αντρών της Πυροσβεστικής και των δύο οχημάτων απομόνωσε την φωτιά σε ελεγχόμενα επίπεδα και εν τέλει κατασβέστηκε  με ελάχιστες απώλειες αφού έπληξε μόνο τα ξερά χόρτα στον χώρο.

Παρών  στο συμβάν ήταν και ο Αντιδήμαρχος Ορχομενού  κ. Α. Μαράντος  από την μεριά του Δήμου, αλλά δεν χρειάστηκε  να χρησιμοποιηθούν τα οχήματα  του Δήμου. Με την λήξη της επιχείρησης ο Αντιδήμαρχος μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα  orchomenos news   ευχαρίστησε  την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς και ζήτησε από τους πολίτες να  τηρούν αυστηρά τα μέτρα πυροπροστασίας και να έχουν αυξημένη την προσοχή τους    όπου κι αν βρίσκονται ώστε να ειδοποιούν έγκαιρα  την Πυροσβεστική με το παραμικρό ίχνος καπνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου