ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Καταγγελία αναγνώστη για την διανομή τροφίμων...

 Οι κάθε λογής  ενέργειες φιλανθρωπίας  δείχνουν το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής και είθισται τις Άγιες μέρες του Πάσχα  να πυκνώνουν  αυτές οι πράξεις και συνήθως μακριά από το φως της δημοσιότητας. Στο Δήμο Ορχομενού και στα κτίρια του σχολείου Β' Ευκαιρίας (Πέτρινα) συλλέχθηκαν  και μοιράστηκαν σακούλες με βασικά είδη διατροφής για  άπορες οικογένειες του Δήμου στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας.

   Ως εδώ όλα καλώς και άξιοι όσοι συμμετείχαν στην παραπάνω διαδικασία.  Ανήμερα όμως ανήμερα  του Μεγάλου Σαββάτου και λίγο πριν την Ανάσταση του Θεανθρώπου δεχθήκαμε μια  επιστολή-
καταγγελία που αφήνει αναπάντητα ερωτήματα από τον αναγνώστη Κ. Μ. Δημοσιεύουμε ως οφείλουμε αυτούσια την καταγγελία κι αναμένουμε απαντήσεις από τους αρμόδιους για να μην μένουν σκιές εν μέσω προεκλογικής περιόδου:

Κύριε Μάντζα παρακαλώ όπως ερευνήσατε  και απαντήσατε στα παρακάτω ερωτήματα από την  φιλανθρωπική διανομή τροφίμων στο Δήμο μας γιατί σαν παρατηρητής διαπίστωσα τις παρακάτω παρατυπίες στην διαδικασία:
α) Οι εθελοντές που συγκέντρωσαν τα τρόφιμα  τυγχάνει να είναι υποψήφιοι στο συνδυασμό του νυν δημάρχου κ. Κ. Ξηρογιάννη (σ.σ. Ν. Καίλης,Α. Αποστολάκης, Φρύνη Αραπατσάκου)

β) Ένας ακόμη υποψήφιος ο κ. Κ. Βασιλόπουλος είχε αναλάβει την διανομή των τροφίμων σε σπίτια αναξιοπαθούντων συγχωριανών μας κατά την δικιά του και μόνο κρίση αφήνοντας "εκτός νυμφώνων" πολλές οικογένειες.

Και ερωτώ τον δημοσιογράφο  και διαχειριστή του παρόντος ιστολογίου  κ. Μάντζα Ιωάννη

α) Ποιος διέθεσε τα τρόφιμα και γιατί οι εθελοντές δεν ανέφεραν τον δωρητή παρά άφηναν υπόνοιες ότι τα τρόφιμα είναι από τον Δήμο Ορχομενού;

β) Με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν οι παραπάνω εθελοντές και είναι τυχαίο  ότι   θα είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές;

 γ) Με ποια κριτήρια επίσης  επιλέχθηκαν οι οικογένειες που παρέλαβαν τα τρόφιμα ;


δ) Μήπως η όλη διαδικασία αποτελεί άλλο ένα προεκλογικό τρικ για συλλογή ψήφων ;

Αναγνώστης Κ.Μ.

Σ.Σ.1.Το πλήρες ονοματεπώνυμο του αναγνώστη είναι γνωστό στον διαχειριστή ,αλλά  δεν δημοσιεύεται μετά από επιθυμία του ίδιου για ευνόητους λόγους.

Σ.Σ.2.  Στο παρόν blog δημοσιεύονται όλες οι καταγγελίες των συμπολιτών μας και σαν διαχειριστής του παρόντος  επιφυλάσσομαι να απαντήσω  το συντομότερο δυνατόν μετά από  προσωπική έρευνα ή να δεχτώ και να δημοσιεύσω τις απαντήσεις των αρμοδίων και άμεσα και έμμεσα  θιγόμενων από την παραπάνω καταγγελία.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

25 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ Κ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ Κ ΒΟΗΘΗΣΑΝ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ.Κ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ Κ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ) ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ .ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

      Διαγραφή
  2. η πρόσκληση ήταν ανοιχτή!!! κ εκτός απο αυτούς ήταν και η βαγγελιώ η κοντοθανάση και άλλοι που βοήθησαν!!όλα στον βωμό των εκλογών λοιπόν!!! ντροπή σας!!!! μπράβο στα παιδιά που βοήθησαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σείς πλάκα πλάκα , ισοπεδώνετε τα πάντα .... αυτό που απασχολεί τον άνθρωπο που πήρε την βοήθεια είναι το ποιος του την έδωσε ? ... ας ήταν οι εθελοντές και ο βενιζέλος με τον σαμαρά τι νόημα έχει ? .. αφού πήραν κάποιοι άνθρωποι μια βοήθεια που την είχαν ανάγκη . Το μόνο σχόλιο που θα έστεκε θα ήταν αν οι εθελοντές κρατούσαν τα τρόφιμα για πάρτι τους...κάτι που φυσικά δεν μπορεί να πει κανείς λογικός για τους συγκεκριμένους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις που κανατε ανωνυμα την καταγγελια αλλα θιξατε ανθρωπους επωνυμα για ενα τοσο σοβαρο λογο δεν θα ηταν καλο να μας πειτε το ονομα σας? δεν υπαρχουν ευνοητοι λογοι να το κρυψετε....αν δεν τον κανετε ξεβρακωθηκατε απο τωρα κυριοι του οραματος και του εργου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ! ΑΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΕΠΟΝΥΜΑ...........

      Διαγραφή
  5. ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!!!!! ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ!!!ΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ... ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Κ. ΜΑΝΤΖΑ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ; ΣΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΒΕΒΑΙΑ... ΤΑ ΡΩΤΑΩ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ... ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ''ΑΛΛΗ'' ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για άλλη μια φορά θα ήθελα να μάθω που ανακοινώθηκε η πρόσκληση για τους εθελοντές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φρέσκα μυαλά και κουραφέξαλα... Μόνο η Βαγγελιώ ήταν και τις προηγούμενες φορές... Όλοι οι άλλοι ήταν για τα ψηφαλάκια μας... Και ειδικά ο Βασιλόπουλος που το έλεγε κιόλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Μάντζα παρακαλώ όπως ερευνήσατε και απαντήσατε στα παρακάτω ερωτήματα :
    Αν όντως ισχύει ότι υποψήφιος Δήμαρχος έχει μοιράσει μέχρι τώρα τουλάχιστο 200 θέσεις εργασίας στη ΛΑΡΚΟ που δεν υπάρχουν .
    Αν υπόσχεται σε δημότες για να τους προσελκύσει, ότι θα τους "σβήσει" τα χρέη τους στο Δήμο και δεν τους λέει πως έτσι και το κάνει θα έχει νομικές κυρώσεις για παράβαση καθήκοντος.
    Άν δίνεται οικονομική βοήθεια από τον ίδιο σε δημότες με σκοπό να τον ψηφίσουν .
    ΆΝ εσείς κύριε Μάτζα εν τέλει υποστηρίζετε με τα δημοσιεύματά σας τον συγκεκριμένο υποψήφιο επειδή κατεβαίνει με τον ίδιο ο γαμπρός σας σαν υποψήφιος;
    Παρακαλώ για τις απαντήσεις σας ώστε να υπάρχει διαφάνεια όπως λέτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντηση προς ανώνυμο (;) 12:10 που μου απευθύνεται προσωπικά…
      1) Δεν γνωρίζω ποιος τάζει θέσεις και πού και δεν ακουσα κανέναν να τάζει μπροστά μου κάτι τέτοιο, και μην ξεχνάς το εξής ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΦΤΩΧΥΝΕ ΚΑΝΕΙΣ…
      2) Επιμένεις να ρωτάς εμένα αόριστα για το τι τάζει ο καθένας λες και είμαι εγώ Χ υποψήφιος δήμαρχος (που δεν μας λες και ποιος είναι εν τέλει).
      3) Που θες να ξέρω εγώ αν δίνεται οικονομική βοήθεια σε δημότες για να ψηφίσουν; Μπροστά μου δεν έγινα καμία τέτοια συνδιαλλαγή κι ούτε υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μου. Αν εσύ έχεις αποδείξεις περί τούτου κατήγγειλε το για να υπάρξει διαφάνεια όπως επιθυμούμε όλοι πριν πάμε στην κάλπη.
      4) Το επώνυμο μου είναι Μάντζας κι όχι Μάτζας, κι ο γαμπρός μου έχει διαφορετικό επώνυμο επίσης (Μιχαλόπουλος), αλλά βλέπω ότι φοβάσαι να αναφέρεις άλλα ονόματα εκτός του δικού μου. Τέλος πάντων ο κάθε άνθρωπος έχει όπως καλά γνωρίζεις δικαίωμα στο εκλέγειν και στο εκλέγεσθε κι αν ο γαμπρός μου αποφασίσει να κατέβει τελικά σαφώς και θα τον στηρίξω σαν προσωπικότητα και δεν θα δώσω λόγο σε κανέναν ,ειδικά σε κάτι τύπους σαν εσένα. Για οποιαδήποτε άλλη απορία είμαι στην διάθεση σας ανώνυμε (;;;)υποψήφιε…

      Διαγραφή
    2. ΛΟΥΚΑΣ..ΔΗΜ..ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ23 Απριλίου 2014 στις 1:47 π.μ.

      ΦΙΛΕΜΟΥ ανωνυμε 12΄΄10μμ καταρχας σε ευχαριστω για την διαφημιση που εστω και εμεσα μου κανεις..εγω στην ζωημου εχω μαθει να σχολιαζω και απαντω επωνυμα και οχι να ειμαι κρυμμενος πισω απο μια οθονη και να ζητω απαντησεις απο εναν διαχειριστη ενοσ blog .και καλο θα ηταν να μην γινονται αυτες οι κοντρες εν οψη τον εκλογων ας αφησουμε τους πολιτες να κρινουν και να εκλεξουν μονοι πιοι ειναι ικανοι για το καλο του ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. γιτι απ"οτι βλεπω ειναι ποιο σημαντικο απ'ολα..κ ΑΝΩΝΥΜΕ

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα στον μόνο άντρα υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο που φοράει παντελόνια κι έχει να κότσια να γράψει επώνυμα και να υποστηρίξει τα λεγόμενά του σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ντεμέκ ανώνυμους,που ενώ ζητάνε εκ νέου την ψήφο του λαού δεν τολμούν να μιλήσουν επώνυμα.
      Ο κόσμος όμως διαβάζει και κρίνει...

      Διαγραφή
  10. H APANTHSH TOY DHMOY EINAI STO EPISHMO SAIT TOY DHMOY.KALO EINAI NA DHMOSIEYTEI K AYTH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο αναγνώστη 1.09 η απάντηση του Δήμου εκτός του επίσημου site δημοσιεύεται κι εδώ όπως ορίζουν οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας στον παρακάτω σύνδεσμο
      http://orchomenos-news.blogspot.gr/2014/04/blog-post_1149.html

      Διαγραφή
  11. an htan mono gia ta pshfalakia file tha eixan paei k sthn dianomh kai den tha htan mes tis apothikes apo to prwi mono gia na ta ftiaksoun!eleos! exei kai h parapolitikh ta oria tous!! k me afth th logikh gt vazete sto stoxastro aftous tous 3??? sth dianomh htan k o razakias kai o triantafyllou kai o ramantanis!!MONO AFTOI POU KATHGOREITE DEN HTAN!! MHPWS YPARXEI SKOPOS??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τελικά... είμαστε μια ωραίαίααα οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βαγγελιώ πολύ σε αναφέρουν... άντε και υποψήφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ενταξει,μετα απο αυτο ο Ξηρογιαννης σε 2 μερες πρπει να ανεβηκε τουλαχιστον 100 σταυρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάντζα, ο 7.32 ρωτάει με ποια κριτήρια τα έδιναν. Γιατί δεν του απαντάς? τα κριτήρια τα ξερεις εφ όσον σακούλες πήρα και η οικογένειά και όλο το συνάφι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΥΚΑΣ..ΔΗΜ ..ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ25 Απριλίου 2014 στις 3:10 μ.μ.

      "ΚΥΡΙΕ" ΑΝΩΝΥΜΕ 5¨20 ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ..ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.....ΑΛΛΑ ...............".ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ"............ ΑΔΙΚΟ ΚΟΠΟ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Βρέ βρε σαν τα χιόνια, καλώς τον ανώνυμο 5.20 κι ας άργησε. Έχουμε και λέμε,
    1) Όταν μου απευθύνεσαι θα μου μιλάς στον πληθυντικό, κύριε Μάντζα την επόμενη φορά..οκ?
    2) Ο Δήμος απάντησε με τι κριτήρια τα έδινε, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι δίνοντας καθαρά με ψηφοθηρικό σκοπό, εγώ δεν ήμουν παρών στην διαδικασία και δεν βγάζω συμπεράσματα από ψιθύρους, αν όμως έχεις στοιχεία και θες να καταγγείλεις κάτι ανοιχτός ο δρόμος…
    3) Η οικογένεια μου πήρε σακούλες? Πρώτον δεν ξέρεις την οικογένεια μου και δεν σου επιτρέπω να λες τέτοιες κακοήθειες ανώνυμα, κι αν έχεις άντερα έλα να μου το πεις αυτό κατάματα κι όχι πίσω από το pc με μάσκα. Λοιπόν κανένας ,μα κανένας από τους συγγενείς μου δεν πήρε καμία σακούλα κι αυτό μπορώ να στο αποδείξω πολύ εύκολα.
    4) Για να μάθουμε και λίγα σωστά Ελληνικά: σινάφι νοείται ο κύκλος των ομοτέχνων, των ανθρώπων που ασχολούνται με την ίδια τέχνη ή το ίδιο επάγγελμα ή (μειωτικά) άτομα της ίδιας κοινωνικής ομάδας. Λοιπόν καταρχήν δεν ανήκω σε κανένα σινάφι κι αν νοιώθεις ανώτερος άνθρωπος από άλλες κοινωνικές ομάδες της περιοχής, τότε θα έχεις και την λεβεντιά να πεις σε όλους το όνομα σου και δεν θα προσβάλεις ανώνυμα όλους αυτούς που κυνηγάς για ψηφαλάκια Σωστά? Διαφορετικά ο κόσμος θα σε κρίνει την ώρα της κάλπης και θα σε στείλει εκεί που ανήκεις.. στην αφάνεια και την ανωνυμία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. xo xo xo... στην αφάνεια και την ανωνυμία!!! μη μου το λες... σκιάζομαι
    κακοήθειες? βγες στη πιάτσα και βούλωσε τα στόματα ολων των ορχομενίων που δεν μιλάνε μόνο για σακούλες.
    το ότι τα τσέπωσες για να κάνεις συγκεκριμένη πολιτική... δεν το θεωρώ κακό... αυτή είναι η δουλειά σου
    δεν ανήκεις σε κανένα σινάφι? Δηλαδή δεν ανήκεις σε κύκλο που ασχολούνται με την ίδια τέχνη ή το ίδιο επάγγελμα.... "συ είπας".
    Οσο για τον κ. μιχαλόπουλο που παρενέβηκε... λυπάμαι που τον κούρασα να διαβάσει αυτά που έγραψα... υποκλίνομαι στη μόρφωση
    Και εφ όσον ανατρέχεις στην Βικιπαιδεια, ψάξε και τα... άντερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμε 9.11 το ότι επιμένεις να μιλάς ανώνυμα μου αποδεικνύει εκ νέου το πόσο θρασύδειλος είσαι, αλλά σου κάνω το χατίρι να ανεβάζω ακόμα τα σχόλια σου και να ασχολούμαι μαζί σου πριν σε… σεντράρω για να ξέρουν και οι δημότες ποιόν και ποιους καλούνται να ψηφίσουν.
    Επί της ουσίας τώρα
    1) Τσέπωσα τόσα όσα δώσατε κι εσείς.. θυμάσαι πόσο κουβαρντάδες είσαστε και πως σας έκανα μάγκες πριν 4 χρόνια? Χαχαχα…

    2) Η δουλειά μου είναι επιλογή μου και δεν με φύτεψε κανένας σε αυτήν όπως κάτι αλεξιπτωτιστές της αυτοδιοίκησης σαν εσένα.

    3) Εγώ δεν κάνω πολιτική και δεν θα δεις το όνομα μου σε κανένα ψηφοδέλτιο, αντίθετα με το δικό σου που έχει μπερδευτεί ο κόσμος και δεν ξέρει που να το ψάξει (….)

    4) Στο δικό σου σινάφι δεν άνηκα ούτε θα ανήκω ποτέ σε δήθεν πολιτικούς που λυμαίνονται την τοπική Αυτοδιοίκηση

    5) Όσο για τον κ. Μιχαλόπουλο-ο οποίος τολμάει και μιλάει επώνυμα- θα ήθελες να του μοιάσεις έστω και στο ελάχιστο και σε πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του θα υποκλινόσουν…

    6) Τέλος αφού απόψε το όνομα σου θα είναι σε ένα ψηφοδέλτιο δεν μας λες και το εδώ να σου κάνω εκ νέου τσάμπα διαφήμιση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή