ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και αναμείνατε ΣΎΝΤΟΜΑ το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ!!!

 Αναστάτωση προκάλεσε το άρθρο με τίτλο ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.... και άρχισαν οι πιέσεις ένθεν και ένθεν… Όπως όμως είναι  γνωστόν δεν μας αγγίζουν οι  φωνές και οι απειλές των  υποψήφιων καρεκλο-κένταυρων ,αλλά  αποφασίσαμε μετά από ώριμη σκέψη να αναβάλουμε για λίγο ακόμα την επανέκδοση της εφημερίδας «τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ»  λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων στο Δήμο μας.
  Την εντολή του εκδότη περίμενε ως την τελευταία στιγμή ο τυπογράφος για την εκτύπωση του φύλλου που θα ταράξει  εκ νέου τα νερά στην τοπική κοινωνία του Ορχομενού  και θα δείξει «που γέρνει το κλίμα» ένα μήνα πριν τις εκλογές.
 Ο απολογισμός και η σύγκριση των δυο  βασικών υποψηφίων για τον Δήμο Ορχομενού βάζει τα πράγματα στη θέση τους με ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ από την οχταετία του ενός και την τετραετία σχεδόν του άλλου όπως το πλάνο της επόμενης πενταετίας. Εν αναμονή λοιπόν της κυκλοφορίας της εφημερίδας που κρίνει τα γεγονότα θα παρακολουθούμε και θα καταγράφουμε της εξελίξεις μέσω διαδικτύου και της ηλεκτρονικής εφημερίδας.
Ο εκδότης και οι συνεργάτες της εφημερίδας εύχονται στους απανταχού Ορχομένιους
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!


3 σχόλια:

  1. Το καλύτερο Πασχαλιάτικο δώρο του Ξηρογιάννη στον(ους) αντιπαλό(ους) του!!! Επιβεβαίωσε μόνος του ότι δεν μπορεί να κάνει πλήρες ψηφοδέλτιο!!! Μόνο 48 από 85 κατάφερε να ανακοινώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνε μπαμ να δούμε τι θα γίνει Μάντζααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 5.13 νομίζω ότι θυμάσαι καλά τι ΜΠΑΜ έγινε πριν 3,5 χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή