ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ...


Α.Ε.Ο. Α.Ε.Ο.  αγάπη μου παντοτινή και πάθος μου τρελό....


Αυτός ο στίχος από τον ύμνο της αγαπημένης του ομάδας  συνόδευε βουβά την σκέψη του αδικοχαμένου αντιπροέδρου της Α.Ε.Ο.  Σταύρου Τσαγαλά και όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην νεκρώσιμο ακολουθία θα παρακαλούσαν να μπορούσε  μπορούσε να δει  ο "πρόεδρος" από ψηλά την λαοθάλασσα που τον συνόδευσε στον τελευταίο του αγώνα γιατί θα ήταν πραγματικά περήφανος για τον τόπο του και τους Ορχομένιους συμπολίτες του.
Μικροί,μεγάλοι ήταν όλοι εκεί να τιμήσουν τον άνθρωπο που πρόσφερε αθόρυβα χωρίς να ζητάει ανταπόδοση από την κοινωνία.Όσοι τον έζησαν τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν τις ώρες αγωνίας που πέρασε μαζί με τους συνοδοιπόρους του μέχρι να καταφέρουν να στήσουν από το μηδέν τις πρώτες ακαδημίες ποδοσφαίρου της Α.Ε.Ο. και να τις φτάσει το σημείο του να τροφοδοτούν την ανδρική ομάδα του Ορχομενού, αλλά και να δημιουργήσει νέους με ήθος και  χρήσιμους ανθρώπους στην κοινωνία.
Αυτό ήταν το όνειρο του για τον τόπο που αγάπησε και βάλθηκε να τον αλλάξει μέσα από την πολυπρόσωπη δράση του.
 Όσοι ένιωσαν  στο πετσί τους την αγωνία του  για την κοινωνία στάθηκαν δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια να βοηθήσει να νέα  παιδιά της πόλης..
Τα αγαπημένα του παιδιά ήταν όλα εκεί στο ύστατο χαίρε  με δάκρυα στα μάτια μιλούσαν για τον δικό τους πρόεδρο που ήταν το στήριγμα τους  στην επαρχή της ποδοσφαιρικής τους εμπειρίας και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έφυγε στα 61 του μόλις χρόνια κι ενώ  πριν λίγες ώρες ήταν δίπλα τους και μοιράζονταν μαζί του το όνειρο τους για ποδοσφαιρική καριέρα .
Α.Ε.Ο. Α.Ε.Ο.  αγάπη μου παντοτινή και πάθος μου τρελό....

Η ΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ... 


Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου