ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Στην Α.Ε.Ο. ο τίτλος του τουρνουά Παλαιμάχων 2013




Οι υψηλές  θερμοκρασίες που επικράτησαν την Μεγάλη Παρασκευή (σ.σ. 03/05/13) δεν πτόησαν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του δήμου Ορχομενού και στάθηκαν πιστοί στο  ραντεβού τους με το καθιερωμένο τουρνουά Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών  του Δήμου Ορχομενού.
 Με την συμμετοχή τριών ομάδων αυτή την φορά και  έδρα το γήπεδο του Κοκκίνου μετά από κλήρωση έγιναν  τρεις σαραντάλεπτοι αγώνες από τις 15:00 το μεσημέρι μέχρι τις 18:00 το απόγευμα που  ολοκληρώθηκε το μίνι τουρνουά με την  απονομή των αναμνηστικών σε όλους.
 Οι αγώνες  και η βαθμολογία του τουρνουά :

Α.Ε.Ο. –ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ 2-1      
Στο 12΄ μετά από λάθος της άμυνας ο Μερτζάνης πλασάρει εύκολα και κάνει το 1-0. Στο 24’ σε μια αντεπίθεση της ομάδας του Κοκκίνου ο Γεωργίου   ισοφαρίζει το σκορ σε 1-1. Στο 28’ χτύπησε και πάλι ο Μερτζάνης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το σκορ 2-1.Το Κόκκινο πάλεψε για την ισοφάριση ως το τελευταίο λεπτό αλλά ήταν άτυχο καθώς η μπάλα σταμάτησε δυο φορές στο δοκάρι. οι παίκτες τη Α.Ε.Ο.  πήραν τους 3 βαθμούς και ξεκουράστηκαν απολαμβάνοντας το δεύτερο ματς της ημέρας.


ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΦΝΙΟΥ 3-0
Στον δεύτερο αγώνα η ομάδα του Κοκκίνου ήταν σαρωτική και καθάρισε τον αγώνα με 3-0 με δυο γκολ του Νίκα κι ένα του Γεωργίου. Στο 21’ λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 1-0 με σκόρερ τον Νίκα, ενώ δυο λεπτά αργότερα  στο   23’ ο ίδιος παίκτης παραβίασε για δεύτερη φορά τα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Η νίκη επισφραγίστηκε με  εκπληκτικό σουτ του Γεωργίου στο 33’ λεπτό.

Α.Ε.Ο.- ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΦΝΙΟΥ 1-1
Η ήττα από το Κόκκινο πείσμωσε τους παίχτες του Ακραιφνίου και  πάλεψαν για την νίκη  στον τελευταίο αγώνα που θα έφερνε τις ομάδες σε τριπλή ισοβαθμία με 3 βαθμούς και θα έκρινε τον νικητή μετά από την διαδικασία των πέναλτι . Ήταν άτυχη όμως στην τελική προσπάθεια  και  το ένα γκολ που πέτυχε ο Βασιλείου στο 18’ δεν ήταν αρκετό. Η ομάδα του Ορχομενού ισοφάρισε με τον συνήθη ύποπτο (Μερτζάνη) στο 38’  στέλνοντας  την Α.Ε.Ο.  στην πρώτη θέση.

 Τουρνουά Παλαιμάχων Δήμου Ορχομενού 2013
Βαθμολογία
 Α.Ε.Ο.                                          4 β.
ΠΑΟΚ                                           3 β.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΦΝΙΟΥ         1 β.

Με το πέρας των αγώνων ο  παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και δήμαρχος Ορχομενού κ. Κ. Ξηρογιάννης  έκανε την απονομή των τριών κυπέλλων στους αρχηγούς των ομάδων και όλοι μαζί αγκαλιασμένοι έβγαλαν  τις αναμνηστικές φωτογραφίες.
 Το τουρνουά θα συνεχιστεί και του χρόνου την Μεγάλη Παρασκευή στο γήπεδο του Ορχομενού αυτή την φορά.
Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες του τουρνουά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου