ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

   
 Μεγαλύτερη από πότε ήταν η συμμετοχή στον ποδηλατικό γύρο Ορχομενού με 105 συμμετέχοντες  λάτρεις του ποδηλάτου  (από 7 εως 67 ετών ) να απολαμβάνουν την  ανοιξιάτικη (σ.σ. 21/04/13)  πρωινή βόλτα  κάνοντας   όλοι μαζί την διαδρομή Διόνυσος-Άγιος  Ανδρέας-Άγιος  Σπυριδώνας- Άγιος Δημήτριος-Καρυά με τερματισμό στο δημαρχείο Ορχομενού. Η ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ για ακόμη μια χρονιά ήταν παρούσα με τα μέλη της να συνοδεύουν τους ποδηλάτες σε όλη την διαδρομή και κλείνοντας τους δρόμους με τις μηχανές τους. Σημαντική ήταν και η βοήθεια του συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Ο. όπως και της Ελληνικής Αστυνομίας.  Από την πλευρά του Δήμου    υπήρχε ένα αγροτικό αυτοκίνητο καθώς και το όχημα «Βοήθεια Στο Σπίτι» για να προσφέρει βοήθεια σε όσους εκ των συμμετεχόντων είχαν πρόβλημα.
  Ο δήμαρχος Ορχομενού κ. Κ., Ξηρογιάννης συμμετείχε με το ποδήλατο του στην εκδήλωση  και χάρηκε την διαδρομή μαζί με  γνωστούς και φίλους . 
Με τον τερματισμό όλων   έγινε η αναμενόμενη κλήρωση των δυο ποδηλάτων, όπου  η  Ιωάννα γιουμεδάκη και η Κων/να Μιχοπούλου ήταν οι τυχερές  της εκδήλωσης αφού ήρθαν με ένα ποδήλατο και έφυγαν…. με δυο μετά  την κλήρωση.
Ο Αντιδήμαρχος Ορχομενού κ. Τσάπρας  Νεκτάριος δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την συμμετοχή των πολιτών και τους ευχαρίστησε ,  ενώ έκανε έντονη μνεία σε   όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την διαδικασία, τους σπόνσορες τους ε8ελοντες της Μοτολεσχης Ορχομενού και των Παλαιμάχων της Α.Ε.Ο.    
Η ηλεκτρονική εφημερίδα Orchomenos-news   και ο  δημοσιογράφος Μάντζας Κ. Ιωάννης   που  συμμετείχαν  επίσης και σας προσφέρουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθ όλη την διάρκεια του ποδηλατικού  γύρου.

Για να  δείτε περισσότερες φωτογραφίες από όλη την διαδρομή ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου