ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ο Όμιλος στα ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2012



Την Πέμπτη 28 Ιουνίου ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού»  χόρεψε στα ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2012, στην Καρδίτσα, που διοργάνωσε η «Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν.Καρδίτσας»  από τις 22 Ιουνίου μέχρι τις 28 Ιουνίου . Τα ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ είναι μια διεθνής γιορτή πολιτισμού που φέτος διοργανώθηκε στην Καρδίτσα για 45η φορά! Στην γιορτή αυτή πήραν μέρος συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα καθώς και από το εξωτερικό .


   Την Πέμπτη 28/6 και τελευταία μέρα αυτής της επταήμερης γιορτής παρουσιάστηκαν χοροί από τους (με σειρά εμφάνισης) : Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων, Λαογραφικό Όμιλο Ορχομενού , Κέντρο Πολιτιστικών Ερευνών Πεδινής Θεσσαλίας ,   , Romania Folklore Group “Lesu-Colibita”, FokloreEnsemble “Vihorlat” of SlovakiaFolklore Ensemble “Branko Radicevic” ofSerbia & Ballet Folklorico De occidente Mexico. Ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού»  παρουσίασε χορούς της Ρούμελης σε διδασκαλία του κ. Κώστα Πατσαλή.

   Ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού» θέλει να ευχαριστήσει του διοργανωτές για την πρόσκληση στη διεθνή αυτή γιορτή του πολιτισμού καθώς και για την φιλοξενία που παρείχε στους χορευτές μας στον υπέροχο χώρο των Λουτρών Σμοκόβου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου