ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΑΡΧΕ…ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ;;




 Αλλεπάλληλες είναι οι παραινέσεις των πολιτών της πόλης  προς «τα  ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ»   να παρέμβουν  ώστε να  έλθει και στον Ορχομενό το «Κίνημα της πατάτας».
Ως εκ τούτου ο εκδότης  της εφημερίδας κ. Μάντζας Κ. Ιωάννης καλεί τον Δήμαρχο Ορχομενού κ. Κ. Ξηρογιάννη  να πρωτοπορήσει  στον νομό Βοιωτίας και να  βαδίσει στα χνάρια των υπολοίπων 39 δημάρχων της χώρας που με ατομικές παρεμβάσεις προμήθευσαν τους πολίτες με φθηνές πατάτες εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής «μέλη» του «Κινήματος της πατάτας» έχουν εγγραφεί οι δήμοι: της Αγίας Βαρβάρας, της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Δημητρίου, των Αγίων Αναργύρων, του Αιγάλεω, του Αλίμου, του Αμαρουσίου, των Αμπελοκήπων-Μενεμένης, της Αργυρούπολης-Ελληνικού, της Βέροιας, του Γαλατσίου, της Γλυφάδας, της Δάφνης-Υμηττού, του Ζωγράφου, της Ηλιούπολης, του Θερμαϊκού, της Θέρμης, των Ιωαννιτών, της Καβάλας, της Καισαριανής, της Καλαμαριάς, του Κερατσινίου-Δραπετσώνας, της Κηφισιάς, του Κορδελιού-Ευόσμου, της Κορίνθου, του Κορυδαλλού, της Κρωπίας, των Ναυπακτίων, της Νεάπολης-Συκεών, της Νέας Ιωνίας, του Παπάγου-Χολαργού, του Περιστερίου, του Σαρωνικού, της Σπάρτης, της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, του Χαλανδρίου και των Ωρωπίων. Και ο κατάλογος αναμένεται να μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου