ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Στον εισαγγελέα τα «Ταξιδιάρικα Σκουπίδια»...





Την δικαστική οδό φαίνεται να ακολουθεί το μείζον πρόβλημα των αποθηκευμένων σκουπιδιών που μεταφέρονται από την Καλαμάτα στον Συνοικισμό Αγίων Θεοδώρων Ορχομενού. Το θέμα που μετά από ενέργειες πολιτών της περιοχής έφερε στο φώς της δημοσιότητας πρώτη η εβδομαδιαία εφημερία «τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ» παραμένει άλυτο παρά τις δεσμεύσεις του επιχειρηματία. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Θ. Ρέντζος δεσμεύτηκε ενώπιον του δημάρχου Ορχομενού, αλλά και παρουσία πλήθους Ορχομένιων ότι μέσα στον Αύγουστο θα απομακρυνθούν όλα τα σκουπίδια ανακυκλώσιμα και μη.
Η έρευνα έδειξε ότι εκτός από δύο φορτηγά που έφυγαν αρχικά στην συνέχεια ο κ. Ρέντζος σταμάτησε την μεταφορά των σκουπιδιών αφού όπου τα πήγε συνάντησε τεράστιες αντιδράσεις από κατοίκους και φορείς(Λιβανάτες, Λάρυμνα κ.λπ.).
Η περιφέρεια Στερεάς έχοντας λάβει γνώση του θέματος μετά από πιέσεις φαίνεται να ακολουθεί την δικαστική οδό ζητώντας την παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα τις πρώτες μέρες του τρέχοντος μηνός Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ορχομενού κ. Κ. Ξηρογιάννη την ίδια οδό θα ακολουθήσει και ο Δήμος Ορχομενού.
Θα επανέλθουμε στο θέμα.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου