ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Καμία ανησυχία από κρούσμα ελονοσίας στον Ορχομενό






Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν οι κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με τον δήμο Ορχομενού, από το περιστατικό ελονοσίας που διαπιστώθηκε σε κάτοικο της πόλης προ ολίγων ημερών.
Ό δήμαρχος Κώστας Ξηρογιάννης δήλωσε ότι από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε το περιστατικό η δημοτική αρχή προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες.

>Υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα (σ.σ. 19/09) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού παρουσία του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακομήτρου, και γιατρών καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας.

Το γεγονός ότι το περιστατικό σημειώθηκε μετά από τσίμπημα κουνουπιού δρομολόγησε τις απαιτούμενες ενέργειες για την αντιμετώπιση της κατάστασης, αλλά και την περεταίρω πρόληψη κάνοντας την αρχή με τους ψεκασμούς που διεξάγονται τις νυχτερινές ώρες περιφερειακά σε συγκεκριμένα σημεία.

Όσον αφορά τον κάτοικο που νόσησε η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά και
δεν αντιμετωπίζει καμία επιπλοκή.
Η δημοτική αρχή ενημερώνει τους πολίτες ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. «Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα από την πρώτη στιγμή που απουσιάστηκε με ψυχραιμία, μεθοδικότητα και σοβαρότητα», σημείωσε ο δήμαρχος Ορχομενό κ. Κώστας Ξηρογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου