ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ..ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ







Έπεσε μαχόμενη η Α.Ε.Ο. στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Β. και παρά την ήττα (0-1) από την ομάδα του Παναλίαρτου άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.
Ο αγώνας κρίθηκε στο 26’ λεπτό όταν μετά από ένα λάθος της άμυνας έγινε το 0-1. Η μεγάλη ευκαιρία του αγώνα για την ισοφάριση χάθηκε για την Α.Ε,Ο στο 42’ λεπτό όταν σε διπλό τετ α τετ ο Αίσωπος πλασάρε πάνω στον τερματοφύλακα.(φωτογραφία αριστερά).Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε και η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία όταν η κεφαλιά του φορ της Α.Ε.Ο. πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι(φωτογραφία δεξιά). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναλίαρτος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και παρότι δεν πέτυχε δεύτερο γκολ έδειξε ότι θα κρατούσε την νίκη εύκολα ή δύσκολα όπως και έγινε.
Ο επόμενος αγώνας για την Α.Ε.Ο. είναι την 1η Οκτωβρίου όπου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα υποδεχτεί την ομάδα του Πήγασου.

2 σχόλια:

  1. αγαπητοι αναγνωστες, κυριε συντακτα. επειδη καποιοι συνεχιζουν να χλευαζουν και να ειρωνευονται αυτη τη προσπαθεια(ειδα 2 στην επιλογη αστειο) καλο θα ηταν ν αναφερθει οτι στην ομαδα του παναλιαρτου υπηρχαν 13 αμοιβομενοι ποδοσφαιριστες επισης δεν ειχαν κανεναν αθλητη κατω των 20 (στο κυπελλο επιτρεπεται) αντιθετα η Α.Ε.Ο αποτελειται απο μια παρεα ερασιτεχνων ποδοσφαιριστων που ο κορμος στον αγωνα του σαββατου ηταν της περσυνης παιδικης ομαδας( εξι νεαροι ηλικιας16 και 17χρ) που σταθηκαν επαξια και που η αμοιβη τους ειναι 1 ζευγ. παπουτσια και η πληρης καλυψη στην ενδυμασιας που χρειαζεται ενας ποδοσφαιριστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αγαπητέ αναγνώστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή