ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του νέου site του δήμου Ορχομενού άρχισαν τα παράπονα για την τακτική clopy-paste αλλά και για τις παραλείψεις που παρατηρούνται σε σημαντικά ιστορικά και μνημειακά αξιοθέατα του Δήμου.
Τα εντονότερα παράπονα ακούγονται για χρήση υλικού χωρίς την άδεια των ιδιοκτητών αλλά και χωρίς αναφορά στην πηγή.

Σ.Σ. Σε ότι αφορά την ηλεκτρονική εφημερίδα orchomenos-news αλλά και την εφημερίδα "τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΎ" με μια γρήγορη ματιά διακρίνω ότι υπάρχουν φωτογραφίες μου δημοσιευμένες χωρίς την άδεια μου,όπως αυτή που δείχνει τονφετινό Καρνάβαλο .
Κι αν αυτό είναι μόνο η αρχή είμαστε ίγουροι ότι θα ακολουθήσει σωρεία παραπόνων που θα ξεβολέψει όσους κοιτούν απο θέση ισχύος αφ'υψηλού τους υπόλοιπους διαχειριστές ιστιοσελίδων.
Το θέμα θα έχει συνέχεια...
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!!

2 σχόλια:

  1. Λάμπρος Καραγιάννης1 Ιουνίου 2011 στις 2:55 μ.μ.

    Καταχρήν, αγαπητέ διαχειριστά,
    Δεν λέγεται ιστιοσελίδα διότι δεν έχει πανί και δεν πλέει στη θάλασσα.
    Λέγεται ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ διότι προκύπτει από τον ιστό, δηλαδή web στα Αγγλικά.
    Όποιος λοιπόν διαχειριστής θέλει να τον σέβονται οι υπόλοιποι συνάδελφοί του, οφείλει να γνωρίζει πως ονομάζεται αυτό που διαχειρίζεται.
    Κατά δεύτερον, παρατηρώ τη φωτογραφία στην οποία αναφέρεσαι, και ενώ αρχικά ήθελα να συμφωνήσω μαζί σου σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα (όντας ερασιτέχνης φωτογράφος και εγώ), βλέπω ότι πρόκειται για μία απλή φωτογραφία ενός καρνάβαλου που θα μπορούσα να την είχα τραβήξει και εγώ από το κινητό μου...
    Εκτός αν μιλάς για άλλες φωτογραφίες, οπότε ζητώ συγνώμη για το τελευταίο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα κ. Καραγιάννη , καταρχήν μ'αρέσει η παρατηρητικότητα σου, τώρα είδα το λάθος... Μακάρι να είχε πανιά βέβαια να είχε πανιά και να ταξιδεύαμε σε ανοικτές θάλασσες(χα χαχαχαχαααχχα).Επί της ουσίας εγώ δεν έχω πρόβλημα για την φωτογραφία,υπάρχουν όμως άλλες φωτογραφίες σημαντικότερες(που δεν είναι δικές μου) κι αν το θέμα τραβήξει θα υπάρχουν χοντρά μπερδέματα.Ίδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή