ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Αυτοκτόνησε η Α.Ε.Ο.




Τα εύκολα δύσκολα έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ορχομενού στον Σαββατιάτικο (σ.σ.26/03) αγώνα εντός έδρας απέναντι στο Καπαρέλι.
Σε έναν αγώνα που η νίκη θα βοηθούσε την ομάδα να φτάσει στον στόχο της παραμονής μέσω της διαδικασίας των μπαράζ ήρθε μια καταδικαστική ήττα με σκορ 1-2.
Στους εναπομείναντες πέντε αγώνες η Α.Ε.Ο. πλέον χρειάζεται 5 νίκες αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πετύχει το στόχο της.
Σε ότι αφορά τον αγώνα η ομάδα του Ορχομενού υπερείχε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα χάνοντας τρεις διαδοχικές ευκαιρίες στο πρώτο εικοσάλεπτο για να ανοίξει το σκορ.
Σε μια αντεπίθεση στο 22’ λεπτό η ομάδα του Καπαρελίου έκανε το 0-1 με σουτ του Κουτσοδήμου μέσα στην περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Ορχομενού πίεσαν για την ισοφάριση κι έχασαν την μεγάλη ευκαιρία στο 62 ‘ όταν ο Δουδούμης αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος .Στην επόμενη φάση οι αντίπαλοι μετά από λάθος της άμυνας πέτυχαν το δεύτερο γκολ και απέκτησαν τα ηνία του αγώνα. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Γκικόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 1-2 , σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι την λήξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου