ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΕΝΩΣΗ-Α.Ε.Ο. 1-3


Την δεύτερη φιλική ήττα γώρισε η ομάδα του Ορχομενού στην έδρα της Ένωσης Άσπρων σπιτιών-Αντίκυρας με σκορ 3-1.
Η Α.,Ε.Ο. πραγματοποίησε πολύ μεστή εμφάνιση και η παρουσία της στο πρώτο ημίχρονο άφησε πολλές υποσχέσεις.Οι πολλές αλλαγές στο β΄ ημίχρονο όπως και η αφόρητη ζέστη ανέστραψαν την ροή του αγώνα και το 0-1(πέναλτι Τριανταφύλλου στο 25΄) μετατράπηκε στο τελικό 1-3 (75',82΄,85').
,
Ο προπονητής της ομάδας κ. Μπλέτσας παρέταξε την ομάδα με τους:
1.Γιοβανάκης 2.Στεφάνου 3. Στεργίου 4.Τριανταφύλλου 5. Γρίβας 6.Ψαλίδας 7.Θεοχάρης 8.Σκοτίδας .9Κοντελές 10. Χαντάς 11. Βλάχος.
Στους κορυφαίους της αναμέτρησης οί Χαντάς,Τριανταφύλου,Γιοβανάκης και Κοντελές ενώ δεν υστέρησε κανένας εκ των υπολοίπων.

Η Α.Ε.Ο. μπήκε δυνατά στον αγώνα ελέγχοντας το κέντρο και πιέζοντας ψηλά με τον Κοντελέ ανάγκασε τους αντιπάλους σε πολλά αμυντικά λάθη.Ένα απο αυτά εκμεταλλεύτηκε ο Κοντελές και με προσωπική πρωτοβουλία κέρδισε το πέναλτι στο 25' λεπτό.Ο επανεμφανιζόμενος Τριανταφύλλου δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1 εκτελώντας από τα έντεκα μέτρα.

Σε όλο το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο η ομάδα έδειξε ότι βρίσκει τα πατήματα της και άφησε ικανοποιημένους εκτός από το τεχνικό τιμ και τους φιλάθλους που την ακολούθησαν.
Οι πολλές αλλαγές στο β ημίχρονο άλλαξαν την ροή του αγώνα και η Ένωση με μπροστάρηδες τους Γιαχρίτση και Καλλακμάνη πέτυχε τρια τέρματα σε διάρκεια δέκα λεπτών δείχνοντας ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία.

Και η ομάδα του Ορχομενού όμως έδειξε ότι διαθέτει βαθύ και ποιοτικό ρόστερ και μόλις δεθεί θα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα στο προσεχές πρωτάθλημα.

Το τρίτο στην σειρά φιλικό θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Ορχομενού την Τετάρτη με αντίπαλο την ομάδα του Μαρτίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου