ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ...




Του Θεόδωρου Απογένη





Νέες πολιτιστικές δραστηριότητες απ’ τον Σύλλογο Συνταξιούχων Αποφοίτων Γυμνασίου Ορχομενού με την συνεργασία της ΝΕΛΕ Βοιωτίας.





Συνεχίζοντας το πολιτιστικό του οδοιπορικό ο δραστήριος αυτός σύλλογος τής πόλης μας, σε πείσμα τών καιρών, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι δεν είναι στο περιθώριο τής ζωής αλλά μπορεί να προσφέρει σημαντικά πράγματα στα μέλη του και στην τοπική μας κοινωνία. Έτσι, είκοσι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν το πρόγραμμα τής ΝΕΛΕ με τίτλο : «Πολιτισμός – Τέχνες – Ζωγραφική» που διδάσκει η κα Λαμπρινού Κωνσταντίνα, διπλωματούχος τής σχολής Καλών Τεχνών τού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Το πρόγραμμα διάρκειας 75 ωρών έχει σαν σκοπό την ενίσχυση τών καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων τών εκπαιδευομένων που επιθυμούν να ανακαλύψουν τρόπους εικαστικής έκφρασης μέσα από την εκμάθηση συγκεκριμένων βασικών τεχνικών. Η εξοικείωση επιτυγχάνεται με απλά υλικά, μέσα, και τεχνικές τής ζωγραφικής, χαρακτικής και γλυπτικής.
Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. τού Συλλόγου , στον πρόεδρό του κ. Κώστα Κουκογιάννη και στη ΝΕΛΕ Βοιωτίας που φροντίζουν να κρατούν αναμμένη τη δάδα για να φωτίζει τα όμορφα μονοπάτια τού Πολιτισμού.


Δελτίο Τύπου Π.Π.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου