ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ(Α.Ε.Ο.-ΠΗΓΑΣΟΣ 5-1)



Σαρωτική στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Α.Ε.Ο. πέτυχε 4 γκολ και από το 1-1 του πρώτου 45λέπτου έκλεισε τον αγώνα με το επιβλητικό 5-1.



Αν και ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Ορχομενού, εν τέλει το τελικό αποτέλεσμα άφησε απόλυτα ικανοποιημένους παίκτες τεχνική ηγεσία διοίκηση και φιλάθλους. Απομένει ένας ακόμη αγώνας για να "κλειδώσει η Α.Ε.Ο. την παραμονή της στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία το Σαββάτο(15/05/10) με την ομάδα του Ιωνικού Θήβας.
Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε νευρικό παιχνίδι και φάνηκε ότι η ομάδα του Πήγασου ήταν καλύτερη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 29' λεπτό. Άμεση και καταλυτική για την έκβαση του αγώνα ήταν η αντίδραση της Α.Ε.Ο. στο 35΄εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με εύστοχο πλασέ του Βλάχου από κοντινή απόσταση ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.Κι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο περίμεναν όλοι να παιχτεί κλειστό παιχνίδι και να κριθεί στις λεπτομέρειες, εντούτοις η παίκτες του Ορχομενού μπήκαν στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο στον αγωνιστικό χώρο έτοιμοι να δαγκώσουν σίδερα. Το αποτέλεσμα δεν άργησε να φανεί και στο δεύτερο λεπτό της ανάπαυλας σε μια αντεπίθεση ο Βλάχος πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας και δεύτερο προσωπικό του(δείτε το σχετικό βίντεο) .

Ψυχρολουσία για τους παίκτες του Πήγασου που πριν προλάβουν να αντιδράσουν είδαν την μπάλα να αναπαύεται για τρίτη φορά στην εστία του Μαντουλίδη δύο λεπτά αργότερα 3-1 στο 49΄ με γκολ του Γκικόπουλου. Με δεδομένο ότι αυτός ο αγώνας ήταν ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες όλοι περίμεναν τον Πήγασο να αντιδράσει και να αντεπιτεθεί, όπως και προσπάθησε. Λίγο όμως η κούραση των παικτών του λίγο ότι άφησε εκτεθειμένα τα μετόπισθεν, έδωσε την ευκαιρία στους γρήγορους παίκτες της Α.Ε.Ο. να κάνουν πάρτυ στις αντεπιθέσεις. Σωρία ευκαιριών για την ομάδα του Ορχομενού στο τελευταίο εικοσάλεπτο που μεταφράστηκαν σε δύο ακόμα γκολ από τον Κοντελέ ο οποίος έδωσε το έναυσμα για τα τελικά πανηγύρια αφού με τα δύο προσωπικά τέρματα του στο 83'(4-1) και στο 90΄(5-1) σφράγισε την νίκη παραμονή για την 'βασίλισσα".

Υ.Γ.1. Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε ένα μικρό δείγμα από το πάθος και την ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες της Α.Ε.Ο. στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς.Συγχαρητήρια σε όλους απο το orchomenos-news και καλή επιτυχία στο τελευταίο αγώνα της σεζόν το Σαββάτο όπου αρκεί ένας βαθμός για την σωτηρία της ομάδας.

Υ.Γ.2. Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε το δεύτερο γκολ της Α.Ε.Ο. που έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών και ανέβασε την ψυχολογία τους ώστε να φτάσουν στον τελικό θρίαμβο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου