ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Δυναμίτης στα θεμέλια του ΕΣΥ

,






Σε οδοιπορικό της "Ν" στους διαδρόμους του νοσοκομείου Ευαγγελισμού ,
οι εικόνες εξαθλίωσης και κατάρρευσης είναι ολοφάνερες.

Διαβάστε στην καθημερινή πολιτική εφημερίδα "ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" στο σημερινό της φύλλο(02/12/09) την αποκαλυπτική έρευνα για την κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας.

Υ.Γ 1. O διαχειριστής του παρόντος blog (Μάντζας Γιάννης) βρίσκεται πίσω από το "οδοιπορικό" της συγκεκριμένης έρευνας,αν και δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του ούτε στο κείμενο ούτε στο φωτορεπορτάζ.
Η απουσία άρθρων των δύο τελευταίων εβδομάδων οφείλεται στο περιορισμένο του χρόνου λόγου της εστίασης που δόθηκε στην έρευνα για τον Ευαγγελισμό.

Υ.Γ.2. Δεσμευόμαστε ως προς τους αναγνώστες μας να επανέλθουμε δριμμύτεροι με στόχο την συνεχή ενημέρωση των αναγνωστών μας για τα γεγονότα που συμβαίνουν ή όχι στον Ορχομενό. Όσο για αυτούς που χάρηκαν από αυτή την απουσία λυπούμαστε αλλά θα τους στεναχωρήσουμε με την επάνοδο μας στις επάλξεις.

Υ. Γ. 3. Επιφυλασόμαστε να εξετάσουμε ενδελεχώς την χθεσινή καταγγελία που δεχτήκαμε για το νοσοκομείο της Λιβαδειάς, ότι δεν υπήρχε παιδίατρος στα επείγοντα εν μέσω ιώσεων και έξαρσης της νέας γρίπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου