ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Α.Ε.Ο-ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ 1-2... και παραίτηση προπονητή

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκάλεσε η δεύτερη συνεχόμενη ήττα (μετά το κύπελλο και στο πρωτάθλημα) εντός έδρας από τον Πελοπίδα με 1-2 το Σάββατο (03/10).
Ο προπονητής της ομάδας κ. Αγραφιώτης Ιωάννης επέβαλλε την παραίτησή του στο συμβούλιο της ομάδας και έγινε δεκτή την δευτέρα (05/10).
Η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή ωστόσο συνεχίζει με τον προπονητή των ακαδημιών κ. Δέδε Ευθύμιο να προπονεί την ομάδα και να οδηγεί στο δεύτερο εκτός έδρας αγώνα της το Σάββατο(10/10) με το Δίστομο στο γήπεδο του Αγ. Σπυρίδωνα.
Ο αγώνας :
Ο αγώνας ξεκίνησε με το γνωστό 4-4-2 για την Α.Ε.Ο. με τις γνωστές απουσίες9Γιοβανάκης,Κραβαρίτης) και έδειχνε κουρασμένη με τρίτο συνεχή αγώνα σε μια εβδομάδα.
Αγωνιστικά παρουσιάστηκε ασύνδετη στο κέντρο και δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του Καραβασίλη στο πρώτο εικοσάλεπτο.
Οι φιλοξενούμενοι αν και κράτησαν αμυντική στάση καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα βρήκαν την ευκαιρία και προηγήθηκαν σε μια αντεπίθεση στο 35'.
Η είσοδος του Μανόπουλου αύξησε την πίεση προς την αντίπαλη εστία,αλλά βρήκε την ομάδα του Πελοπίδα (με μια ευκαιρία) να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη με 0-1.
Στο 2ο ημίχρονο, και ενώ η ΑΕΟ ήταν πιο απειλητική δεν στάθηκε όμως τυχερή δύο φορές με ον Μανόπουλο να ισοφαρίσει το σκορ.Αντί αυτού σε μια νέα αντεπίθεση των φιλοξενούμενων προήλθε το δεύτερο γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ για τον Πελοπίδα (0-2 στο 67').
Η Α.Ε.Ο. στο τελευταίο μισάωρο πίεσε περισσότερο και τελικά η μείωσε το σκορ (1-2) στο 75΄μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ του Γκικόπουλου.
Η ψυχολογία των παικτών ανέβηκε και έψαξαν με κάθε τρόπο το δεύτερο γκολ και την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά
παρολα αυτά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.
.H αρχική σύνθεση της ομάδας ήταν:
Σιούτης, Ψαλλίδας, Βελέντζας, Τριανταφύλλου, Λούτσας, Γκικόπουλος, Αναστασίου, Ρουμάνης, Μιχαλόπουλος, Καραβασίλης, Κοντελές.
Ως αλλαγή μπήκαν οι Μανόπουλος, Αγραφιώτης, Στεφάνου. Ογκικόπουλος ήταν ο κορυφαίος για του γηπεδούχους΄ενώ θετικά στοιχεία έδειξε στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του ο Σιούτης.
Την επόμενη αγωνιστική με την ομάδα του Διστόμου εκτός έδρας ελπίζουμε σε καλύτερη εμφάνιση και δεύτερη εκτός έδρας νίκη για την Α.Ε.Ο.Καλή επιτυχία στον υπηρεσιακό προπονητή μέχρι την έλευση του νέου κόουτς της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου