ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο έκτακτο  δημοτικό συμβούλιο  του δήμου Ορχομενού στις 2 Ιανουαρίου 2014 εκτός του μοναδικού θέματος της εκλογής γραμματέα συζητήθηκε ατύπως και το θέμα της αίτησης της κ.  Τότας Τσάκου Κονβερτίνο για την μεταφορά του Μουσείου Εργοχείρων (ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ!!)


. Συζητήθηκε μεν, δεν αποφασίστηκε τίποτα δε αφού η απόφαση παραπέμφθηκε για το επόμενο συμβούλιο. Εν ολίγοις ο  πρόεδρος ενημέρωσε το δ.σ. ότι ο χώρος στα πέτρινα που βρίσκονται τα αρχεία του Ι.Γ.Μ.Ε. (Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών) κρίθηκε ως ιδανικός για την μεταφορά και έκθεση του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΡΓΟΧΕΙΡΩΝ ΟΡΧΟΜΕΝΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ μετά την επίσκεψη του ιδίου ,της κ. Τότας καθώς και της κ. Σ. Τσαμπά.. Από τους δημοτικούς συμβούλους αντιμετωπίστηκε θετικά παρά τις μικρές αντιδράσεις αυτή η πρόταση εντούτοις δεν αποφάσισαν να ξεκινήσει η μεταφορά των έργων από το σπίτι της κ. Τσάκου  αλλά  αποφασίστηκε να συζητηθεί εκ νέου  στο επόμενο τακτικό συμβούλιο στο τέλος του μήνα.
 Σ.Σ.1. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Δύο συμβούλια όπου συζητήθηκε το εν λόγω θέμα και μάλιστα ως επείγον και αποφασίστηκε ΤΙ; 
Να συζητηθεί σε τρίτο συμβούλιο;
Σ.Σ.2. Εν τω μεταξύ τι θα γίνει με τον χώρο πού βρίσκονται  τα εργόχειρα;
Ποιος θα πληρώσει το ενοίκιο αν δεν προλάβει το Δ.Σ. να αποφασίσει και να αδειάσει το χώρο ως το τέλος Ιανουαρίου ;
Υπενθυμίζουμε ότι η κ. Τσάκου  πλήρωσε και το ενοίκιο του  Ιανουαρίου  παρόλο που ήδη μετακόμισε στην Αθήνα για να μην καταστραφούν τα έργα μέχρι να μεταφερθούν σε ασφαλή δημοτικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου