ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ 30 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πιστός στο ραντεβού του  με την ποιότητα ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού πρόσφερε μια ξεχωριστή   βραδιά  για μικρούς και μεγάλους  ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο Rodon Palace  την Κυριακή 26/01/2014 για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού.
  Λίγο μετά της 19.00 κι ενώ η αίθουσα είχε γεμίσει ο πρόεδρος του Ομίλου και το Διοικητικό συμβούλιο αφού ευχαρίστησαν όσους προσέφεραν αφιλοκερδώς   για την υλοποίηση αυτής της  εκδήλωσης, παρουσίασαν σε γιγαντοοθόνη ένα βίντεο με τις εκδηλώσεις του Ομίλου ανά  την Ελλάδα την χρονιά που πέρασε.
Στην συνέχεια  όλοι οι γονείς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν  τους μικρούς χορευτές του Ομίλου αφού όλα τα τμήματα   παρουσίασαν τις χορευτικές τους ικανότητες στο κοινό.
Η βασιλόπιτα( προσφορά του Φούρνου της Τότας)  αφού ευλογήθηκε από τους Πατέρες  της εκκλησίας προσφέρθηκε σε όλους τους καλεσμένους μαζί με  άλλες λιχουδιές που είχαν  προετοιμάσει οι γυναίκες του Ομίλου.
 Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Πατσαλής βράβευσε τους εκπροσώπους  του  έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου που όλα αυτά τα χρόνια προβάλουν αφιλοκερδώς  τις δράσεις του Λαογραφικού Ομίλου.
Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν ο κ Χουτζούμης  εκδότης της Βοιωτικής ώρας ο κ. Δημήτρης Λάμπρου για το viotia.blogspot.gr. Επίσης ο ίδιος έλαβε και το βραβείο για την εφημερίδα Νέα της Βοιωτίας της οποίας οι εκπρόσωποι απουσίαζαν.
Μετά τις βραβεύσεις  δύο νέοι Ορχομένιοι κράτησαν συντροφιά στον κόσμο με τις κιθάρες και τις μελωδικές φωνές τους. Ο λόγος για τους τους Δημήτρη Μπέη και Χρήστο Κολοβό που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στην πρώτη δημόσια εμφάνιση τους.

 Όσο περνούσε η ώρα και το κέφι άναβε ο  κ. Τσεκούρας που είχε αναλάβει  την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, ανέβασε στην πίστα τα μέλη του Ομίλου κι όχι μόνο με τα  γνωστά μας καγκέλια και λοιπά χορευτικά. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κι όλοι έφυγαν με πλατύ χαμόγελο από την εκδήλωση του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού. Και του χρόνου με υγεία!!!































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου