ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΔΩΡΑ ΨΥΧΗΣ…



 Η  επέτειος της Πρωτομαγιάς έδωσε την ευκαιρία σ τους επιστημονικούς συνεργάτες  της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας  (Ε.ΠΑ.Ψ.Υ.)  να βρεθούν στην κεντρική πλατειά της Λιβαδειάς και να προσφέρουν   Πασχαλινά δώρα και γλυκίσματα  (κουλουράκια και λαμπάδες που έφτιαξαν οι οικότροφοι) στους περαστικούς, ενημερώνοντας τους παράλληλα για το έργο του Κέντρου. Η επιστημονική συνεργάτης  κ. Καράλη Ελένη   σημείωσε ότι «στην εποχή της κρίσης που η κρατικές επιχορηγήσεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, έρχεται η ιδιωτική π[πρωτοβουλία να  προσφέρει και να στηρίξει το έργο μας. ευχαριστούμε όλους τους πολίτες της περιοχής που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια  επανένταξης  ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας».
Σημειώνεται ότι η ανταπόκριση των π εριστικών  στην ενημέρωση ήταν συγκινητική    κι όλοι  δέχτηκαν με χαρά αυτή την πρωτοβουλία.
 Σ.Σ. Δεν έπαψε ποτέ να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί η την κοινή γνώμη  για τα προβλήματα των συνανθρώπων μας το Ε.ΠΑ.Ψ.Υ. Λιβαδειάς και είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε με κάθε μέσο αυτή  την προσπάθεια. Περισσότερες πληροφορίες  θα βρείτε στο http://www.me-psyxi.gr/livadeia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου