ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ευχαριστήριο της Ευρυδίκης Κουρνέτα



Η εκλογή της Θηβαίας δικηγόρου ως  μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βοιωτία ήρθε να επιβραβεύσει την προσπάθεια της  που ξεκίνησε με την υποψηφιότητα  της ως  Βουλευτής Βοιωτίας  στην διπλή εκλογική  αναμέτρηση του 2012.
Στις δηλώσεις της μετά την 1η Εθνική Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων η Βοιωτή πολίτικος σημείωσε τα εξής : «Ευχαριστώ όλους τους συναγωνιστές που με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν και με τίμησαν με τη ψήφο τους εκλέγοντάς με ως μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Βοιωτίας και τους Πολιτευτές του Νομού μας για την αμέριστη και συλλογική στήριξή τους.
Μαζί λοιπόν με τις ευχαριστίες μου, θα ήθελα να σας δώσω και τη διαβεβαίωση πως θα προσπαθήσω με όλη μου τη δύναμη στο πλευρό του προέδρου μας Πάνου Καμμένου να ανταποκριθώ με έργο και συνέπεια στις προσδοκίες σας.
Σας καλώ λοιπόν όλους, να παραμείνετε ενεργοί και μαζί να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όλα αυτά που πιστεύουμε, για όλα αυτά που οραματιζόμαστε για την πατρίδα μας, με βάση το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία. 
Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση με υγεία και δύναμη για τα δύσκολα που έρχονται.»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου