ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βοιωτία




Με ισχυρό χαρτί το πρώην συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρο του Ε.Κ Λιβαδειάς Γιάννη Σταθά, ανακοινώθηκε το  ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στη Βοιωτία. Συμπεριλαμβάνονται ακόμη η δημοτική σύμβουλος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου, οι εκπαιδευτικοί Νίκος Θηβαίος και Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο ιδιωτικός υπάλληλος Δημοσθένης Πελώνης, και η τραπεζικός Σοφία Χατζή.

Το ψηφοδέλτιο παρουσίασε, το μεσημέρι στο Παλαιό Δημαρχείο στη Λιβαδειά, ο αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Ντάντος, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα νέο και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, που προέκυψε μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο Γ. Σταθά και στο γεγονός ότι το Ε.Κ Λιβαδειάς ήταν το μόνο που προσέφυγε κατά του μνημονίου στο ΣτΕ.

Ο κ. Ντάντος επιτέθηκε σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λέγοντας ότι ενώ επί 38 χρόνια λεηλάτησαν τη χώρα ρίχνουν τις ευθύνες στην αριστερά. Επανέλαβε την πρόταση για συνεργασία των κομμάτων της αριστεράς, «σε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα» έστω και μετεκλογικά και παρουσίασε την εναλλακτική πρόταση εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζεται σε τέσσερα σημεία-πυλώνες.

-καταγγελία του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης

-μορατόριουμ πληρωμής του χρέους

-αναδιανομή του πλούτου

-έλεγχο των τραπεζών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου