ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Εσπερινός με φόντο το Αρχαίο Κάστρο Ορχομενού...






Χωρίς το εκκλησάκι του προφήτη Ηλία έγινε χθες η θεία λειτουργία στο "μπαλκόνι του Ορχομενού". Έκπληκτοι οι πιστοί που προσήλθαν δεν είδαν το εκκλησάκι και ζήτησαν από τον πατέρα Χαράλαμπο να τους εξηγήσει γιατί γκρεμίστηκε και πότε θα αντικατασταθεί.

Το πλήρες ρεπορτάζ για το την νέα "κόντρα" αρχαιολογίας-εκκλησίας στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας "τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ" που κυκλοφορεί την Παρασκευή 22/07 για τους συνδρομητές και το Σαββάτο 23/07 στα περίπτερα της πόλης μας.

6 σχόλια:

  1. Ποιός γκρέμισε το ξωκλήσι ??
    και γιατί ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξωκκλήσι ήταν σε μια κατάσταση που δεν άρμοζε για τον Άγιο κι αποφασίστηκε να γκρεμιστεί και να αντικατασταθεί άμεσα με άλλο,πριν προλάβουν βέβαια τα μαντάτα "οι γνωστοί" στην Αρχαιολογική Υπηρεσία. Αυτά είπε χθες ο πάτερ Χαράλαμπος μετ΄α τον εσπερινό αγαπητέ φίλε αναγνώστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ο Χριστός γεννήθηκε σε στάβλο
    γιατί δεν άρμοζε στον Αγιο το παλιό ξωκλήσι .
    Μάλλον ο παπα Χαράλαμπος αποφάσισε να φτιάξει καινούργιο ξωκλήσι και γκρέμισε το παλιό λίγο πριν την γιορτή για να εκβιάσει καταστάσεις .
    Για να ξέρουμε τι λέμε και να μην κοροιδευόμαστε μεταξλυ μας . Ακου "δεν άρμοζε στο άγιο" . Ούτε βουλευτής να ήτανε ο παπα Χαράλαμπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλσπέρα εκ νέου ανώνυμε, το εκκλησάκι είχε καταστραφεί ολοσχερώς και έπρεπε να αντικατασταθεί. Αυτό είναι γεγονός!!!Τα υπόλοιπα που γράφεις μάλλον είναι εκ του πονηρού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν τελικά το ξωκλήσι είχε κατασταφεί ολοσχερώς υπάρχουν συγκεκριμένες υπηρεσίες που εμπλέκονται και διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν .
    Αν λειτουργούσε ώς όφειλε ο παπα Χαράλαμπος θα ενημέρωνε τις υπηρεσίες και θα ακολουθούσε το γράμμα του νόμου .
    Αντί αυτού λειτουργεί ως κλασσικός νεοέλληνας πλιατσικολόγος .
    Αποφασίζει , εκτελεί , εκβιάζει καταστάσεις και ανακαλύπτει "γνωστούς" μαντατοφόρους . Πάντα βολεύει να έχουμε εναν αόρατο εχθρό .
    Αυτός που θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα πολίτη.
    Ντροπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε φίλε το να κατηγορείς κρυμμένος πίσω από το p.c. ένα επώνυμο πρόσωπο τς τοπικής κοινωνίας δεν είναι και ότι πιο έντιμο!!!
    Αν διαθέτεις τα...καρύδια... κατάγγειλε επώνυμα όλα αυτά στο Βήμα του Πολίτη στην εφημερίδα...Διαφορετικά δεν θα ξαναδημοσιευτεί τέτοιο ανώνυμο μήνυμα σου εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή