ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ κ. Κ. ΓΚΙΖΙΜΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ κ.Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ






«Η μονάδα εμφραγμάτων σώζει ζωές, κι ο πρώτος στόχος της νέας διοίκησης είναι η δημιουργία της Μονάδας Εμφραγμάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς»



Ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Ορχομένιος κ. K. Γκιζίμης έβαλε ψηλά τον πήχη και δεσμεύτηκε να εργαστεί σκληρά ώστε να ανεβάσει το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει το νοσοκομείο στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Η επίσκεψη της υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Λιβαδειά έδωσε την ευκαιρία στον κ. Γκιζίμη να αναφέρει τα προβλήματα και να ζητήσει άμεσα την λύση τους ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις που δημιουργεί η Επιτροπή Προμηθειών Υγείας(Ε.Π.Υ.)

Δείτε τις δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε.

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!!!

Στην σύσκεψη που προηγήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου μίλησε ξεκάθαρα στην υπουργό για τα προβλήματα και κέρδισε την πρώτη παρτίδα… αφού με παρέμβαση της κ. Γεννηματά λύθηκε άμεσα το πρόβλημα με τον αξονικό τομογράφο που ταλαιπωρούσε το νοσοκομείο οχτώ και πλέον μήνες. Σημειώνετε εδώ ότι ο κ. Γκιζίμης ανέλαβε επίσημα τις τύχες του νοσοκομείου στις 20 Απριλίου και ότι δεν έκανε ο προηγούμενος τους έξι τελευταίους μήνες το πέτυχε ο νέος σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών.
Δείτε τι ζήτησε ο κ. Γκιζίμης από την κ. Γεννηματά κατά την διάρκεια της σύσκεψης

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου