ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Οχτώ στη Λιβαδειά ,εννιά στην Θήβα







Ολοκληρώθηκαν στο ΠΑΣΟΚ οι διαδικασίες κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις περιφέρειες και τους δήμους.
Μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει για το χρίσμα στούς δύο μεγαλύτερους δήμους στην βοιωτία αφου φτάνουν τους οκτώ οι υποψήφιοι για τη Λιβαδειά,και τους εννιά στη Θήβα.
Αναλυτικά οι υποψήφιοι σε όλο το νομό :

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΣ
Για τον δήμο της Θήβας κατέθεσαν υποψηφιότητα Ο Σταμάτης Χαλβατζής, ο Νίκος Τρικαλίτης, ο Γιώργος Ψυχογιός, ο Χρήστος Χρήστου, η Θεοδώρα Κόλια, ο Γιώργος Κατσέλης, ο Γιώργος Κρουσταλάκης ενώ προτάθηκαν από άλλα πρόσωπα ο νυν Δήμαρχος Νίκος Σβίγγος και ο Μίμης Αγγέλου.

ΔΗΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Σ τον δήμο της Λιβαδειάς κατέθηκαν οκτώ υποψηφιότητες. Εκτός από τον Νίκο Παπαγγελή που είχε κάνει γνωστό με δηλώσεις του ότι κατέθεσε αίτηση κατέθεσαν επίσης ο Δημήτρης Τσιφής, ο Γιάννης Παλαμίδας, ο Μίμης Νταλιάνης, ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος, ο Γιώργος Λαζάρου και ο Γιώργος Ζιώγας ενώ προτάθηκε από άλλο πρόσωπο η Γιώτα Πούλου.

ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
Στον Ορχομενό κατέθεσε υποψηφιότητα ο Κώστας Ξηρογιάννης

ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι έχει καταθέσει ο Δημήτρης Καλμπένης

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
Στο δήμο Αλιάρτου κατέθεσαν αίτηση διεκδικώντας την θέση του υποψήφιου δημάρχου ο Αλέκος Βίτσης, ο Νίκος Αποστόλου, ο Χρήστος Κουρούνης, ο Γιάννης Κατσαρός και ο Γιώργος Καρανάσος.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
Κατέθεσαν αίτηση ο Γιάννης Μίχος, ο Αργύρης Σφουντούρης, ο Γιώργος Σαμουήλ, ο Χρήστος Φιλίππου και ο Γιάννης Πάστρας ενώ προτάθηκαν από άλλα πρόσωπα ο Γιάννης Σωτηρίου, ο Νίκος Παπαναγιώτου, ο Λουκάς Δημάκας, ο Γιώργος Σιδέρης, ο Θεόδωρος Κοτσοβός και η Ευαγγελία Γρανιτσιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου