ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΚΑΙΤΗ ΠΑΠΑΝΙΚΑ!!!


Η γνωστή σε όλους τους Ορχομένιους - κι όχι μόνο - ηθοποιός και επί σειρά ετών  σκηνοθέτης του Δημοτικού Θεάτρου Ορχομενού κ. Καίτη Παπανίκα συνεχίζει την μακρόχρονη πορεία της στο σανίδι του θεάτρου με την επιτυχία του Γιώργου Βασιλειάδη ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΜΑ  στο STUDIO ΚΥΨΕΛΗ.


 Ένα μικρό θέατρο στο κέντρο της Αθήνας που πλημμυρίζει συναισθήματα  κάθε Σαββατόβραδο λίγο μετά τις 21.30.
   Ο εκπληκτικός μονόλογος της αξεπέραστης κ. Παπανίκα είναι μια ωδή  στη γυναίκα  μάνα.




Μια γυναίκα που παρατηρεί την πορεία της ζωής της, το χρόνο που φεύγει, τα γεγονότα που έρχονται,όλα όσα έκανε στην πορεία της από κοριτσάκι ως τα  βαθιά γεράματα, εκείνα που ήθελε αλλά δεν πρόλαβε να κάνει και τέλος ολοκληρώνεται με την ελπίδα που δεν σταματάει ποτέ να φωτίζει την ψυχή της.

 Επισκεφτήκαμε το  κατάμεστο θέατρο στην Άνω Κυψέλη  και παρακολουθήσαμε μια εκπληκτική παράσταση γεμάτη μηνύματα  όπου το ταξίδι από το γέλιο στο κλάμα και αντίστροφα δεν διαρκεί περισσότερο από μερικές συλλαβές μόνο.
  Η πρωταγωνίστρια μεταμορφώνεται πάνω στην σκηνή από κοριτσάκι σε ηλικιωμένη και μέσα από το καταπληκτικό κείμενο ου συγγραφέα παρασέρνει μαζί της το κοινό σε πληθώρα συναισθημάτων και σκέψεων και ολοκληρώνεται με βροντερό χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης όπου όλοι σπεύδουν να αγκαλιάσουν την πρωταγωνίστρια. Εκτών των Ορχομένιων θεατρόφιλων την παράσταση μαζί μας παρακολούθησαν πολλά γνωστά ονόματα της έβδομης τέχνης όπως η απαστράπτουσα κ. Μαίρη Αλιφέρη , αλλά και ο γνωστός ποιητής κ. Ιατρόπουλος.
Μια παράσταση που πρέπει να παρακολουθήσουν όσοι Ορχομένιοι αγαπάνε τις τέχνες και 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου