ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ...


Πενηνταδύο υποψήφιοι για  τρία έδρανα...

Με φόντο τα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου ρίχνονται στην μάχη του σταυρού οι 52 υποψήφιοι  βουλευτές για το νομό Βοιωτίας. από  τα 13 κόμματα που θα λάβουν μέρος στις προσεχείς Κοινοβουλευτικές εκλογές. 



Στην  κάλπη της 25ης Ιανουαρίου 2015 οι 52 υποψήφιοι διεκδικούν την  ψήφο που θα καθορίσει τους 3 νέους Βοιωτούς εκπρόσωπους στην Βουλή των Ελλήνων.

Με την τελευταία απογραφή του 2011 οι βουλευτές του νομού μειώνονται από τέσσερις σε τρείς, εκ των οποίων ένας θα εκλεγεί από το πλειοψηφών κόμμα, ένας από το δεύτερο κόμμα και ο τρίτος από το τρίτο κόμμα  σε Πανελλαδικό επίπεδο. 

Αυτή η αλλαγή στην κατανομή των εδρών  κάνει δυσχερέστερο το έργο των υποψηφίων 
και παραμερίζει την  πιθανή συνεργασία μεταξύ τους,  αφού  οι ψηφοφόροι μπορούν να επιλέξουν μόνο  έναν σταυρό στο ψηφοδέλτιο της αρεσκείας τους.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ... δηλαδή για τους υποψηφίους των μεγάλων κομμάτων τουλάχιστον που σε μια κουτσουρεμένη προεκλογική περίοδο  ρίχνονται στη ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ υπό νέους όρους.
 Εμείς θα ευχηθούμε σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία στον αγώνα τους και ελπίζουμε οι Βοιωτοί ψηφοφόροι να εκλέξουν τους ικανότερους σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την χώρα αλλά και την περιοχή μας.

Δείτε  τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών Βοιωτίας πατώντας πάνω στο όνομα του κόμματος με το οποίο πολιτεύονται από την παρακάτω αλφαβητική λίστα:


Ανεξάρτητοι Έλληνες

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών...

Κ.Κ.Ε.

ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ...

Νέα Δημοκρατία

Ο.Κ.Δ.Ε. 

ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ποτάμι

ΔΗΜΑΡ-Πράσινοι

ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Τελεία

Χρυσή Αυγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου