ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Εναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ αύριο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ορχομενού...

Με   συνοπτικές διαδικασίες συνεχίζονται οι προετοιμασίες  της Γυναικείας Ομάδας Πολιτισμού του Δήμου Ορχομενού εν όψει της Εορταστικής Περιόδου των Χριστουγέννων με εκδηλώσεις και  εκπλήξεις που θα δώσουν έντονο  Χριστουγεννιάτικο κλίμα σ ε όλο τον Δήμο Ορχομενού...

Μέσα σε κλίμα συνεργασίας  και κοινής δράσης η πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού και εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος κ. Καραβαγγέλη   Κ. και η  νέα δραστήρια ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ορχομενού κάλεσαν την Τετάρτη 12 /11 σε συνάντηση όλους τους Συλλόγους που εδρεύουν στο Δ.Δ. Ορχομενού για να συντονιστούν όλοι από κοινού.
 
Στην αίθουσα  εκδηλώσεων  του Πολιτιστικού βρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των συλλόγων και μοιράστηκαν σκέψεις και ιδέες  για  κοινή δράση  την Εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

 Η εαρχήτων εκδηλώσεων ξεκινάει αύριο Σαββάτο 29.11/2014 στις 15.00  όπου οι μικροί μαθητές των σχολείων της πόλης  θα δημιουργήσουν στολίδια και θα στολίσουν ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ   και την Είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού!!!

  Η συνέχεια  έρχεται την Κυριακή 30/11/2014 στην Τ.Κ.   Διονύσου στις 15.30 η Πολιτιστική ομάδα του Δήμου θα υποδεχτεί τους  μικρούς μαθητές και μαζί θα  δημιουργήσουν  στολίδια και θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικου Δέντρο στην Κεντρική πλατεία Διονύσου.

Αντίστοιχο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και στα υπόλοιπα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Ορχομενού τα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου.

   Εν τω μεταξύ με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις εργασίες της  μια ομάδας Ορχομένιων εθελοντών όπου ετοιμάζουν την  ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ που θα αλλάξει την εικόνα της κεντρικής πλατείας και θα δώσει  διαφορετικό κλίμα  στην μεγάλη εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία  Ορχομενού   που θα πραγματοποιηθεί μετά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου