ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔ ΣΤΕΡΕΑΣ!!!



 -ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ

Ο Δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος εκλέχτηκε πριν λίγη ώρα πρόεδρος στην ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας ,επικρατώντας  του συνυποψηφίου του Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη
.Σύμφωνα με το τελικό αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας , ο Λουκάς Υπερήφανος συγκέντρωσε 10 ψήφους έναντι 7 του Χρήστου Παγώνη ενώ υπήρξαν και τέσσερα λευκά ψηφοδέλτια . Για να υπάρξει αποτέλεσμα στην εκλογή του προέδρου χρειάστηκε να γίνουν τρεις ψηφοφορίες ,ενώ προηγήθηκαν έντονες διαβουλεύσεις μεταξύ των παρατάξεων .  Είναι χαρακτηριστικό ότι στις δύο πρώτες ψηφοφορίες οι δύο υποψήφιοι ισοψήφισαν με 7 ψήφους ,ενώ βρέθηκαν και 7 λευκά ψηφοδέλτια . Στην τρίτη και καθοριστικότερη ψηφοφορία η υποψηφιότητα του Λουκά Υπερήφανου στηρίχτηκε απ;o το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη ,ο οποίος με παρέμβασή του στο τέλος της δεύτερης ψηφοφορίας πρότεινε να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των παρατάξεων σε πολιτικό επίπεδο η οποία θα μπορούσε να  εκφραστεί μέσα απο ενα συναινετικό προεδρείο .Αντιπρόεδρος στην ΠΕΔ εκλέχτηκε ο  Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπερτζώνης και Γραμματέας ο δημοτικός σύμβουλος Αγράφων Βαγγέλης Κατσιφός .
 Χρήστος Αλεξανδρής  

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον κ.Δήμαρχο. Χρειάζονται δικοί μας (Ορχομένιοι) άνθρωποι να παίρνουν θεσμικές θέσεις ευρύτερης σημασίας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε πιο πολλά ως Δήμος. Μεγάλη σημασίας είναι και τα υπόλοιπα μέλη της ΠΕΔ- άνθρωποι με προσφορά και μάλιστα διαφόρων παρατάξεων. Και πάλι καλορίζικοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι αγαπητέ αναγνώστη, ο Ορχομενός χρειάζεται δικούς του ανθρώπους στα κέντρα λήψης αποφάσεων και η εκλογή του Δημάρχου Ορχομενού είναι πολύ σημαντική εξέλιξη ειδικά στην παρούσα πολιτική φάση!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή