ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΤΖΕΝΤΑ!!!


Εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας όλα τα ημερολόγια καθώς και οι ατζέντες από το κτίριο του Δήμου Ορχομενού...





Μόνο  έτσι μπορεί να εξηγηθεί ...
το μπάχαλο  με  διπλές εκδηλώσεις στην αίθουσα του δημοτικού  συμβουλίου του Δήμου Ορχομενού.

Όπως  ήταν γνωστό σε σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους μετά την παραίτηση του Δ.Σ. της Α.Ε.Ο. είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα 19.00  διαδικασία εκλογών  για ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ομάδας.
Την στιγμή λοιπόν που η ιστορική ομάδα της πόλης μας καλεί τους φίλους να δώσουν το παρόν  στις εκλογές, έρχεται η νέα ανακοίνωση του Δήμου Ορχομενού όπου την  ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ   καλεί στην ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ τους πολίτες  να παρακολουθήσουν την  παρουσίαση των μελετών για το Αρχαιολογικό Πάρκο της πόλης του Ορχομενού.

Ερωτώ λοιπόν τα εξής και απλά :

Οι κύριοι-κυρίες που   οργανώνουν τις εκδηλώσεις του Δήμου δεν ενημερώνεται πρωτίστως για τα δρώμενα ώστε να μην συμπέσει μια εκδήλωση με μια άλλη και την καπελώσει;Εκτός αν όντως χάθηκαν όλες οι ατζέντες  και μπερδευτήκατε να δείξουμε μια κατανόηση σαν άνθρωποι (.....)

Πώς θα γίνουν εκλογές στην Α.Ε.Ο.  αν στην αίθουσα  πραγματοποιείται εκδήλωση για το Διάζωμα ;

Μήπως κάποιοι δεν θέλουν να συνεχίσει την ύπαρξη της η ιστορική ομάδα του Ορχομενού και σαμποτάρουν   εσκεμμένα την διαδικασία των εκλογών;


 Αν από την άλλη οι διοικούντες είχαν την ευφυΐα (sic) να διοργανώνουν δεύτερη εκδήλωση την ίδια ώρα  για να προσελκύσουν και άλλους πολίτες στις εκλογές της Α.Ε.Ο.  τότε ναι θα τους βγάλω το καπέλο (...)
 

Τα σχόλια δικά σας αγαπητοί αναγνώστες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου