ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΠΑΠΑ-ΤΟΥΜΠΕΣ...

 
  
Σε εθνικό σπορ έχουν εξελιχθεί οι
κωλοτούμπες στην Ελλάδα, κυρίως όταν παίζονται μεγάλα συμφέροντα. Και δυστυχώς τις μεγαλύτερες κωλοτούμπες τις κάνουν οι πολιτικοί.
Το εθνικό σπορ των Ελλήνων η κωλοτούμπα δεν άργησε να ξανακάνει την επανεμφάνιση του στην περιοχή μας με δύο νέους... αθλητές.

 Στο δρόμο πού χάραξε η πρώην βουλευτής Βοιωτίας κ. Άρια Αγάτσα ακολούθησε  αρχικά η περιφερειακή σύμβουλος και στέλεχος  του ΠΑΣΟΚ κ. Φανή Παπαθωμά  η οποία   θα κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του  υποψηφίου περιφερειάρχη με σημαία  Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Μπακογιάννη  διεκδικώντας την θέση της αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας (χωρίς σταυρό).
 
Από την άλλη ο επίσης εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος και στέλεχος  του ΠΑΣΟΚ   κ. Γ. Παπαργύρης αποτελεί τον εκλεκτό του  ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο δήμαρχο στον Ορχομενό.

Σ.Σ.1. Κι όπως αναμένεται θα ακολουθήσουν κι άλλες εξίσου εντυπωσιακές ανακυβιστήσεις και ειδικά στον Ορχομενό με  κάποιους δημοτικούς συμβούλους να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για την οριστική κωλοτούμπα!!!

 Σ.Σ.2.  Χωρίς καμία πρόθεσηκριτικής, αλλά με έντονη σατιρική διάθεση και με απόλυτο σεβασμό στις επιλογές των παραπάνω πολιτικών ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους που ρίχνονται στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

1 σχόλιο:

  1. Ο Ξηρογιάννης να δεις κωλοτούμπες και χαρές για τον Μπακογιάννη σήμερα στο δημαρχείο μας!!! Νόμιζα οτί το Star χάλασε και έδειχνε τον Περγαντά για Μπακογιάννη!!! Έλεος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή