ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ταράζει τα νερά στη Λιβαδειά. . .

Του Voiotia Spy

Τέλος έλαβε η αγωνία για τις πολιτικές εξελίξεις στη Λιβαδειά με τη δημοσίευση της διακήρυξης και την ανακοίνωση των μελών της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ που δημιουργήθηκε  από πολίτες όλων των κομματικών και πολιτικών αποχρώσεων.

Επικεφαλής της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι ο εκπαιδευτικός Αλέκος Καρκάνας ενώ στηρίζουν την Κίνηση μεταξύ άλλων η πρ. διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λιβαδειάς Κων. Μπρέχα, ο δημοσιογράφος και διαχειριστής του viotia blog Δημήτρης Λάμπρου, ο γιατρός Θοδωρής Θεοδώρου, ο μηχανικός Γιάννης Μπόμπας, η δικηγόρος Γεωργία Καρβούνη, η Μαρία Πειρουνάκη.

Οι ζυμώσεις και οι συγκεντρώσεις που κατέληξαν στη δημιουργία της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ έγιναν σε εστιατόριο της Λιβαδειάς  που ο Κατάσκοπος της Βοιωτίας θέλει να τονίσει ότι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ιστορικό Παλαιό Δημαρχείο της Λιβαδειάς όπου σήμερα(σ.σ. την ίδια ώρα) συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λεβαδέων. Αυτό (λέει ο Κατάσκοπος που πιστεύει ότι τίποτε δεν γίνεται στην τύχη) δείχνει τις μεγάλες φιλοδοξίες της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη νέα δημοτική αρχή της Λιβαδειάς …

Πηγή : Voiotia spy http://voiotia-spy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου