ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ...


 Με απόλυτη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για την ανασύσταση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ορχομενού. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την τελευταία Κυριακή του χειμώνα (σ.σ.23/02/2014) στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου  Ορχομενού οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές που δήλωσαν ότι   μπορούν να συνεισφέρουν στην επανασύσταση του συλλόγου αιμοδοτών ξεπέρασαν τους τριάντα. Από αυτούς προέκυψε το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο σύμφωνα με τις οδηγίες του Ορχομένιου δικηγόρου κ. Ν. Πατσούρα. Από κει και πέρα  αναμένεται να προκηρυχθεί η πρώτη γενική συνέλευση για σύσταση και εκλογή του τακτικού Δ.Σ. με πιθανότερη ημερομηνία της 16/03/2014.Τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ορχομενού είναι οι :

1) Λυκοδήμος Ιωάννης, 2) Μάντζας Ιωάννης, 3) Πατσούρας Νικόλαος, 4) Λένα Καλλιόπη Δήμου, 5) Ταμπρατζή Πένυ, 6) Ταμπρατζής Δημήτρης, 7) Φαραντόπουλος Κων/νος, 8) Ζαννιάς Νίκος, 9) Καμέρα Κική, 10) Ζαννιά Μαίρη, 11) Παναγιωτίδη Ιωάννα, 12) Σλατινόπουλος Ιωάννης, 13)
Σλατινόπουλος Ανέστης, 14) Καράλη Παρασκευή, 15) Τουλούπη Ιωάννα, 16) Κοντοθανάση Ευαγγελία, 17) Δήμου Ιωάννης, 18) Κουκογιάννη Λαμπρινή, 19) Κεραμυδάς Γιώργος, 20) Φαραντόπουλος Διονύσης, 21) Ζυγούρης Γιώργος, 22) Ζυγούρης Βασίλης, 23) Σελάχας Κων/νος, 24) Σελάχας Βασίλης, 25) Παπασιδέρης Ανδρέας, 26) Παπαλουκάς Κων/νος, 27) Παπαλουκάς Ευάγγελος, 28) Καλατζής Λάζος, 29) Κορατζινάς Σάββας, 30) Στεφοπούλου Ελίνα, 31) Κλαρούδας Αθανάσιος, 32) Τάτση Ευφροσύνη.
Το προσωρινό Δ.Σ. που προέκυψε ομόφωνα αποτελείται από τους : Μάντζα Ιωάννη, Πατσούρα Νικόλαο, Παπασιδέρη Αντρέα, Ταμπραντζή Δημήτρη και Φαραντόπουλο Κων/νο.
Το τακτικό συμβούλιο που θα προκύψει μετά από ψηφοφορία στην πρώτη γενική συνέλευση του συλλόγου θα  απαρτίζεται από πρόεδρο, αντιπρόεδρο. γραμματέα. ταμία και Διαχειριστή Αίματος.
Η πρόσκληση προς όλους τους Ορχομένιους που επιθυμούν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια είναι ανοιχτή και η παρουσία περισσότερων μελών και εθελοντών θα ενισχύσει το πολύ σημαντικό
έργο του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου