ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ!!!


Πλήθος κόσμου αλλά και επίσημοι φορείς του Δήμου Ορχομενού τίμησαν με τη παρουσία τους τα εγκαίνια του  ιατρείου του κ. Ιωάννη Κ. Γεωργαντζίνου στον Ορχομενό Βοιωτίας.
Ο γενικός οικογενειακός ιατρός  
υποδέχτηκε στον  άρτια εξοπλισμένο  χώρο του την Τετάρτη  26/02/2014  το πλήθος του κόσμου κι αφού χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους έλυσε τις απορίες τους για θέματα υγείας και δεσμεύτηκε να βρεθεί δίπλα σε κάθε πρόβλημα των συμπολιτών του και να βοηθήσει παρέχοντας  τις κατάλληλες συμβουλές και θεραπείες. Ο πατήρ Χαράλαμπος και ο πατήρ Ιωάννης   συλλειτούργησαν  στη τελετή του αγιασμού και ευχήθηκαν στο ιατρό κ. Ιωάννη Γεωργατζίνο  αλλά και την γυναίκα του επίσης ιατρό κ. Μαρία Ν. Γκάρα-Γεωργατζίνου και τους ευχαρίστησαν που επέλεξαντην πόλη μας για να ασκήσουν το λειτούργημα τους. Στον μπουφέ που υπήρχε εξωτερικά του ιατρείου οι επισκέπτες εκτός από τις νοστιμιές βρήκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν εκ νέου με τον γιατρό και να ανανεώσουν το ραντεβού τους μαζί του.
 Με την σειρά μας να ευχηθούμε ΚΑΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ  στον νέο γιατρό που μας τίμησε με την επιλογή του να δραστηριοποιηθεί στον Ορχομενό, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, δίνοντας σε όλους τους συμπολίτες του την δυνατότητα για άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου