ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΡΑΛΑ ...



Το θέμα του Σαββατοκύριακου έγινε η επιστολή του τοπικού συμβούλου κ. Γ. Καράλα στον δήμαρχο Ορχομενού κ. Κ. Ξηρογιάννη για το δημοτικό Στάδιο Ορχομενού.
 Η συζήτηση που ξεκίνησε μεταξύ των αναγνωστών της πρώτης ηλεκτρονικής εφημερίδας  στον Δήμο Ορχομενού orchomenos-news.blogspot.com ξεπέρασε  κάθε προηγούμενο και  άφησε πολλά ερωτήματα αλλά και  ανοικτά θέματα  για πιθανές κλίκες σε συλλόγους, για λεφτά που τρώγονται  ή δεν τρώγονται από   επώνυμους πολίτες της πόλης  αλλά και φήμες για πιθανές υποψηφιότητες  δημάρχων στις επόμενες τοπικές εκλογές. Διαβάστε αυτά και άλλα πολλά  στα 78 απολαυστικά  σχόλια ανώνυμων και μη σχολιαστών  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!!!

2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΥΓΟΥΝΤΕ ΠΟΛΛΑ .ΚΑΡΑΛΑΣ ΚΙΑΛΙΟΣ=ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΥΥΥΥΥ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ.ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΣΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΑΛΙΟΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ(ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΠΣΟ ΔΗΜΟ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΣΤΝΤΑΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΑΛΙΟ ΟΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή