ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Είναι γεγονός, χριστουγεννιάτικο χωριό στον Ορχομενό!!!





Τελικά είναι πραγματικότητα, ο Πολιτιστικός & Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού έχει ήδη κατασκευάσει και θα εγκαταστήσει στην κεντρική πλατεία της πόλης για την εορταστική περίοδο ένα χριστουγεννιάτικο χωριό!!

Για την περίοδο από 23/12/2011 εώς 01/01/2012 στην κεντρική πλατεία της πόλης κάθε απόγευμα (6-9μμ) θα λειτουργεί το χριστουγεννιάτικο χωριό του Ορχομενού. Οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι θα μπορούν να απολαύσουν ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια, ποπ-κορν, κουλουράκια, ζεστό κρασί και τσαϊ, να βγούν φωτογραφίες στο έλκηθρο με τους ταράνδους και στα χριστουγεννιάτικα ταμπλό καθώς και να δοκιμάσουν την τύχη τους στον τροχό της τύχης και όλα αυτά σε τιμές κρίσης!!
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν διάφορες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με χορωδίες, κάλαντα, θεατρικά, face painting και άλλες εκπλήξεις, των οποίων το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα αναλυτικά.

4 σχόλια:

  1. παρα πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο σας!!!!!!!!!!να το δωσετε και στα καναλια για να ερθουν!!!!!!!!!οχι μονο στην δραμα και στις σερρες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά ανώνυμε αναγνώστη,αξίζει να δοθεί περισσότερη δημοσιότητα και να αναδειχθεί παραπάνω η περιοχή μας ώστε να τραβήξει περισσότερο κόσμο την εορταστική περίοδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα και χρονια πολλα!!!!!!!!!!δεν ξερω αν ειδατε σημερα το πρωι στον alfa τον γκλετσο να διαφημιζει το χριστουγεννιατικο χωριο στη Στυλιδα,καλα στον ορχομενο δεν υπαρχει καποια ομαδα αν οχι ο δημαρχος να λαβει πρωτοβουλια διαφημησης?και να πεις οτι δεν υπαρχουν δημοσιογραφοι που ειναι απο κει!!!!!!!!!επισης σαν ιδεα μπορειται να το διαφημησετε και σε διαφορα μποκς θα ειναι πιο ευκολο αυτο ισως.καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρόνια πολλά ανώνυμε 6.43 ,έχεις δίκιο για την προώθηση αυτής της προσπάθειας...Δεν ξέρω αν αυτή την πρωτοβουλία πρέπει να την αναλάβει ο Δήμος Ορχομενού ή ο Σύλλογος του Καρναβαλιού, αλλά σίγορυα πρέπει να αναδειχθεί αυτό το Χριστουγεννιάτικο χωριό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή