ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ σας εύχεται καλό χειμώνα


Λίγες ώρες διασκέδασης, ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης από τις δύσκολες στιγμές που ζούμε τους τελευταίους μήνες, προσέφεραν τα τοπικά μουσικά συγκροτήματα και η ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ Ορχομενού στην τοπική κοινωνία την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία.
Με οδηγό την Μουσική και Ροκ διάθεση πραγματοποιήθηκε μια μουσική εκδήλωση κόντρα στην οικονομική κρίση για να «αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και να υποδεχθούμε τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται» όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος της Μοτολέσχης Κώστας Λαντζιβίρης.

Αν και η εκδήλωση είχε τον χαρακτήρα έκπληξης, με τις πρώτες νότες που ακούστηκαν πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται στην Κεντρική Πλατεία.
Την συναυλία άνοιξαν οι Στέλιος Γεωργαντζίνος και Φώτης Κούνιος με ένα ακουστικό σετ από γνωστά Ελληνικά τραγούδια. Στην συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν οι SOFA MADE OF CACTUS με τους Μερτζάνη Κώστα στα τύμπανα, Θάνο Παναγώτα στην φωνή, Γιώργο Καλαντζή στο ηλεκτρικό μπάσο, Πάνο Αναστασίου και Κωνσταντίνο Τσαγαλά στις ηλεκτρικές κιθάρες. Οι TRACE GALLERY ήταν το τρίτο σχήμα της εκδήλωσης με τους Άκη Μέλλο στο ηλεκτρικό μπάσο, Γιώργο Κουβάρα στην ηλεκτρική κιθάρα και μαντολίνο, Πάρη Γάτσιο στα τύμπανα, Βάσια Μονοχάρη στην φωνή, Πάνο Στεργίου στην φωνή και ηλεκτρική κιθάρα. Την εκδήλωση έκλεισαν τιμώντας με την παρουσία τους ο Σπύρος Πανουργιάς Διευθυντής της μουσικής Ακαδημίας MODERN MUSIC ACADEMY, ο Στάθης Ευαγγελίου διακεκριμένος καθηγητής τυμπάνων με μακροχρόνιες σπουδές στο εξωτερικό και μέλος τους συγκροτήματος SMALL BLUES TRAP και ο Παναγιώτης Δάρας από τους σημαντικότερους κιθαρίστες στην Ελλάδα στον χώρο των blues και μέλος τους συγκροτήματος SMALL BLUES TRAP.
Πρέπει να τονιστεί ότι τα έξοδα της εκδήλωσης καλύφθηκαν από τα μέλη της ΜΟΤΟΛΕΣΧΗΣ και από τα μέλη των τοπικών συγκροτημάτων τα οποία συμμετείχαν αφιλοκερδώς. Θερμά ευχαριστώ στον Δήμο Ορχομενού για την παραχώρηση του χώρου της Κεντρικής Πλατείας.
Η μουσική, οι τέχνες και ο Πολιτισμός όχι μόνο δεν είναι πολυτέλεια στις δύσκολες μέρες που ζούμε, αλλά ίσως να είναι και η μοναδική διέξοδος, μια πηγή αισιοδοξίας και ένα εφαλτήριο προβληματισμού.
Η ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ σας εύχεται καλό χειμώνα

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία βραδιά. Παιδιά, ελπίζουμε και στο μέλλον να ετοιμάσετε παρόμοιες εκπλήξεις. Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή