ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

αΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!



Σφοδρές αντιδράσεις έφερε καταγγελία δύο συμπολιτών μας για την δυσωδία στην περιοχή της συνοικίας Αγίων Θεοδώρων στον Ορχομενό.
Το άρθρο στη σελίδα 3 της εφημερίδας "τα ΝΕΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ" όπου καταγράφεται η κατάσταση με αναλυτικό ρεπορτάζ έφερε την δρυμία αντίδραση ένος εκ των υπευθύνων της εταιρείας.
Ο οποίος άρχισε να υβρίζει όλους τους κατοίκους της περιοχής σε κεντρικό σημείο με ακατονόμαστες φράσεις επιδεικνύοντας το μέγεθος του ανδρισμού του!!!
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε την καταγγελία σε υψηλή ανάλυση και προμηθευτείτε την εφημερίδα από τα περίπτερα για να διαβάσετε το πλήρες ρεπορτάζ!!!


Θα επανέλθουμε στο θέμα...
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!!!

4 σχόλια:

  1. Κατά τα άλλα είναι και εθελοντής στη καθαριότητα ο κ. Ρέντζος!!! Ρε που πάάάμε...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα εύστοχε αναγνώστη,όπως το είπες εθελοντής στην καθαριότητα των Πηγών ο κ. Ρέντζος από την μια και από την άλλη φέρνει τόνους καθημερινά τα σκουπίδια της Καλαμάτας στην πόλη μας.
    Που πάμε...;;;
    Από το κακό στο χειρότερο σίγουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος τι κάνει;;; Μεταβίβασε τη καταγγελία προς τις αρμόδιες υπηρεσίες ή απλά έκανε μια σύσταση στην εταιρία εξαργυρώνοντας επιταγές των εκλογών;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα ανώνυμε 12/20 μόλις επέστρεψα από το γραφείο του Δημάρχου όπου μαζί με επιτροπή πολιτών συναντηθήκαμε για να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα.. Στο φύλλο της εφημερίδας "τα ΝΈΑ του ΟΡΧΟΜΕΝΟΎ" που κυκλοφορεί το Σαββάτο 23/07 θα αναγράφεται όλο το ρεπορτάζ με δηλώσεις από όλες τις πλευρές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή