ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ»








Διακόπηκε απότομα η εκπληκτική παράσταση της θεατρικής ομάδας Ορχομενού. Η ασθένεια μιας εκ των βασικών πρωταγωνιστών στάθηκε η αιτία να αναβληθεί για λίγες ημέρες η προγραμματισμένη σειρά των 5 παραστάσεων από την Θεατρική ομάδα του Δήμου Ορχομενού στο έργο του Αλέκου Γαλανού «ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ».Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε 5 παραστάσεις από τις 23 /06 έως τις 27/06 20011.Στις 23 και 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Ορχομενού οι 2 πρώτες παραστάσεις όπου πλήθος θεατρόφιλων παρακολούθησαν τις οι ερμηνείες των νέων ηθοποιών σε σκηνοθεσία της Ορχομένιας Μαρίνας Γεωργοπούλου και αντάμειψαν τους πρωταγωνιστές με ζεστό χειροκρότημα καθ όλη την διάρκεια της παράστασης.
Εκτός των εκπληκτικών ερμηνειών όλων ανεξαιρέτων των ηθοποιών πολύ θετική εντύπωση άφησε το εμπνευσμένο σκηνικό που κατασκεύασαν οι αδερφοί Πουρνάρα.
Σημειώνεται ότι την δεύτερη μέρα (24/06) που ήταν η επίσημη πρεμιέρα παρακολούθησαν την παράσταση έκτος των απλών πολιτών και πλήθος τοπικών φορέων. Η σειρά των παραστάσεων θα ολοκληρωθεί το πρώτο τριήμερο του Ιουλίου (01,02,03/06/11) στο Πνευματικό Κέντρο Ορχομενού. Η είσοδος είναι ελεύθερη και ο πρόεδρος της θεατρικής ομάδας κ. Γ. Βούτσας καλεί όλους τους Ορχομένιους να παρακολουθήσουν την παράσταση.

2 σχόλια: