ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ


Μαθήματα ζωής παρέδωσε σε μικρούς και μεγάλους η κ. Φρόσω Σπυροπούλου την Παρασκευή 6 Μαΐου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορχομενού.





Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της προέδρου της δημοτικής βιβλιοθήκης κ. Βούλα Καράλη με αφορμή την γιορτή της μητέρας όσες μητέρες είχαν να χαρά να βρεθούν εκεί ένοιωσαν ξανά παιδιά ζωγραφίζοντας και τραγουδώντας μαζί με όλα τα παιδιά.Η εκδήλωση άρχισε με ανάγνωση παραμυθιών για την αξία της μάνας από τα πρώτα χρόνια της ανθρωπότητας μέχρι το ρόλο της στην σημερινή κοινωνία.




Τα παιδιά έδειχναν να νοιώθουν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της μάνας σε όλη την διάρκεια της ζωής τους και τις αντάμειψαν με μεγάλες αγκαλιές.







Το εκπληκτικό δεν είναι ότι τα παιδιά συμμετείχαν σε όλες τις δραστηριότητες με χαρά ,αλλά ότι και οι μητέρες μπήκαν στο ρόλο των παιδιών και δημιουργήθηκε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα όπου η συγκίνηση ήταν διάχυτη στο χώρο.
Τις ζωγραφικές τους ικανότητες άσκησαν μικροί και μεγάλοι προσπαθώντας να αποτυπώσουν στα χαρτιά την εικόνα της μητέρας με το μωρό στην αγκαλιά της.
Η εκδήλωση έκλεισε με παιδιά και μητέρες να δημιουργούν μια μεγάλη καρδιά όπου όλοι χωρούσαν.Πολλοί εκ των μικρών φίλων δανείστηκαν παιδικά βιβλία από την βιβλιοθήκη και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον χώρο.




Σ.Σ. Πολλά συγχαρητήρια σε όσους οργάνωσαν και υλοποίησαν αυτήν την εκδήλωση και έδωσαν χαρά στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους προσκεκλημένους. Τέτοιες εκδηλώσεις λείπουν από την περιοχή μας και είναι απαραίτητο να γίνονται σε συχνότερη βάση.
Σ.Σ.2. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από αυτή την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του facebook ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου