ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Α.Ε.Ο. ΠΑΙΔΕΣ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!

Στην δεύτερη θέση των καλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων παίδων του νομού Βοιωτίας για την σεζόν 2010-2011 βρέθηκε η ομάδα παίδων της Α.Ε.Ο.
Μετά την περσινή επιτυχία της και την κατάκτηση του πρωταθλήματος (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) η νέα φουρνιά των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Ορχομενού αγωνίστηκε εκ νέου στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Βοιωτίας στο γήπεδο της Ε.ΠΣ.Β. στον Άγιο Σπυρίδωνα την Τετάρτη 06 Απριλίου 2011.
Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η ομάδα παίδων τη; Α.Ε.Ο. ηττήθηκε από την αντίστοιχη του Ιόλαου με 5-4 στα πέναλτι(1-1 ο κανονικός αγώνας).
Ο αγώνας ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες είχε πολλές φάσεις και στις δύο πλευρές του γηπέδου.
Στο 23ο λεπτό η ομάδα του Ιόλαου πήρε το προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Ρουπάκα. Οι παίδες της Α.Ε.Ο. πίεσαν για την ανατροπή του σκορ και μετά από τέσσερις κλασικές ευκαιρίες πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Σένκα. Ο πρωταθλητής κρίθηκε στην «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι με σκορ 5-4 για την ομάδα του Ιόλαου.
Η ομάδα παίδων της Α.Ε.Ο. υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Δέδε Ευθυμίου παρατάχθηκε με τους εξής παίκτες :
1. Σπανός
2. Στέφανου Παν.
3. Τακμάκης
4. Δεδούσης
5.Παλούκης
6. Χίνης (αλλαγή Στεφάνου Α.)
7. Καμούτσης
8.Μπαστούνης Γ.
9. Σένκα
10. Σκαγιάκος
11. Δημητρίου (αλλαγή Ρουμάνης)

Αναπληρωματικοί : Γκαραβέλης, Μπαστούνης Σ., Γαρδικιώτης, Χριστοδούλου, Κόκκινος.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής των ακαδημιών της Α.Ε.Ο. κ. Δέδες τόνισε:
«Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί από την αρχή της χρονιάς προσπάθησαν πολύ και έφτασαν για δεύτερη φορά στον τελικό.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης για την προσπάθεια τους από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα όπου απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα ισοφαρίσαμε και πήγαμε στα πέναλτι. Ήταν καθαρά θέμα τύχης ότι δεν πήραμε το Κύπελλο για δεύτερη συνεχόμενη φορά!
Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα τμήματα υποδομής και έχουν συντελέσει στην καλή εικόνα της ομάδας την τελευταία τριετία. Ευχαριστώ φυσικά την διοίκηση γιατί χωρίς την δική τους προσπάθεια δεν θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα
Καλή συνέχεια σε όσα παιδιά πάνε στο τμήμα των ανδρών την επόμενη σεζόν και πάνω από όλα να είναι υγιείς .
Κλείνοντας ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και είναι καλό για την πόλη του Ορχομενού αλλά και την ευρύτερη περιοχή να ασχολούνται οι νέοι με τον αθλητισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου