ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ.





Με το τέλος της πρώτης διετίας ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού προχώρησε σε εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου όπως και νέα ελεγκτική επιτροπή.
Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17/04/2011 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ορχομενού και προσέλκυσαν αρκετούς Ορχομένιους, αφού ψήφισαν περισσότεροι από 140 άνθρωποι υπερδιπλάσιοι από τους 69 που ψήφισαν προ διετίας.
Έκπληξη προκάλεσε η μη συμμετοχή δύο εκ των βασικών στελεχών του Καρναβαλιού, του πρώην προέδρου κ Παπασιδέρη Ανδρέα όπως και του πρώην εφόρου κ. Πατσαλή Κώστα. Οι δύο τους αποχώρησαν εθελοντικά για να υπάρξει ανανέωση στο Δ.Σ. αλλά επισημαίνουν ότι θα προσφέρουν ακόμα περισσότερο με την εμπειρία τους .Η διαδικασία των εκλογών επέφερε ένα σημαντικό ποσό (1400 ευρώ) με το οποίο ο σύλλογος θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το επόμενο Καρναβάλι του 2012.
Οι νέοι εκλεγέντες στο 7μελές Δ.Σ είναι οι : Γιουμεδάκης Χαράλαμπος, Καράλας Γιώργος, Κιαλιός Ιωάννης, Παναγιωτίδη Ιωάννα, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Τάσσος Θόδωρος και Χριστοδούλου Ευθύμιος.
Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Κλιούμης Παρασκευάς, Κουμπούρας Παναγιώτης και Φλώρου Καμέρα Κωνσταντίνα.
Για την ελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Μάντζας Ιωάννης, Παπασιδέρης Ανδρέας και Πουρνάρας Γιώργος.
Σ.Σ. Πολλά συγχαρητήρια στο πρώτο δ.σ για την επιτυχημένη πορεία του τα 2 τελευταία χρόνια με την αναβίωση του Καρναβαλιού στον Ορχομενό και καλή δύναμη στο νέο δ.σ. ώστε να συνεχιστεί και να γιγαντωθεί το Καρναβάλι Ορχομενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου