ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ιωαννίδης : «Οι άλλοι έχουν στρατιώτες-ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ εμείς έχουμε μόνο στρατηγούς...»




- Όποιος νοιώθει πληγωμένος από την παράταξη ας κάτσει στο δωμάτιο του και να μην δημιουργεί αρνητικό κλίμα.

- Εγώ είμαι στρατιώτης της παράταξης και νοιώθω περήφανος που ανήκω στη Νέα Δημοκρατία, εσείς γιατί κάθεστε σαν τις χήρες εδώ και ενάμιση χρόνο και φοβάστε να μιλήσετε ;

- Πρέπει να οργανωθούμε ξεκινώντας από τις τοπικές οργανώσεις και να μην λειτουργούμε σαν στρατηγοί όσα χρόνια κι αν αγωνιζόμαστε αλλά σαν στρατιώτες ,μόνο έτσι θα πετύχουμε.

- Προκαλώ όποιον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και χάνω την βουλευτική μου ιδιότητα αν μου αποδείξει ότι για το χρέος της χώρας ευθύνονται οι κυβερνήσεις τη; Ν.Δ. κι όχι του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Τάδε έφη Γιάννης Ιωαννίδης.



Χειμαρρώδης ήταν η ομιλία του ο Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κ. Γ. Ιωαννίδη στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας (σ.σ. 27/02) στο κέντρο «Ηλιοτρόπιο» που οργάνωσε η Δημοτική Τ.Ο. «Νέας Δημοκρατίας» Ορχομενού.




Ο πρόεδρος της Τ.Ο. κ. Καλαμπόκας ευχαρίστησε τον «ξανθό» που δέχτηκε τηνπρόσκληση και έδωσε το βήμα στους υπόλοιπους προσκεκλημένους αφού πρώτα ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους προβλέποντας ότι θα είναι χρονιά εκλογών.



Ο κ. Καραμάνης (πρ. ΝΟΔΕ Λιβαδειάς) ζήτησε αξιοποίηση των Τ.Ο. και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι όταν έρθει η ώρα θα κυβερνήσουμε πιο ουσιαστικά από την προηγούμενη.
Ο τομεάρχης Κ.Ο. Ν.Δ. Βοιωτίας κ. Πανουργιάς ευχαρίστησε τον κ. Ιωαννίδη για την αποδοχή της πρόσκλησης και αφού συνεχάρη την Τ.Ο. Ορχομενού για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης έδωσε τον λόγο στον Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Γιαννάκης και πλήθος στελεχών-πολιτευτών του νομού αλλά και φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

2 σχόλια:

  1. ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος νομίζεις ότι νοιάζεται για την Ελλάδα ρε φίλε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή