ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Ο.



















«Όλα θα πάνε καλά, αν είναι υγιείς οι παίκτες δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» τα λόγια του νέου προπονητή της Α.Ε.Ο. κ.Μ. Μπλέτσα αντικατοπτρίζουν την αισιοδοξία με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2010-11.
Την δεύτερα μέρα του Αυγούστου(02/08/10) ορίστηκε το πρώτο ραντεβού παλαιών και νέων ποδοσφαιριστών και η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή. Την «παράσταση» έκλεψαν οι «παίδες που ανδρώθηκαν» στις ακαδημίες της Α.Ε.Ο. Έφθασαν όλοι μαζί στην προπόνηση και γνωρίστηκαν με τους παλιότερους δίνοντας υποσχέσεις για σκληρότερη δουλειά φέτος.
Τριάντα ποδοσφαιριστές είχε στην διάθεση του το προπονητικό τιμ κι όλοι τους είχαν απίστευτη διάθεση για ποδόσφαιρο. Μετά από τις απαραίτητες συστάσεις και τις «οδηγίες προς ναυτιλλόμενους» άρχισε η πρώτη προπόνηση. Μετά από ένα χαλαρό ζέσταμα και τις απαραίτητες διατάσεις οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ και υπό τις οδηγίες των δύο προπονητών(κ.κ. Μπλέτσα και Παπαευθυμίου) είχαν την ευκαιρία να «παίξουν μπάλα» .Οι προπονητές παρακολουθούσαν στενά τις κινήσεις των παικτών τους όχι μόνο για να διακρίνουν τις δυνατότητες τους αλλά για ν τους προφυλάξουν με τις οδηγίες σου για πιο χαλαρή προπόνηση καθώς είναι νωρίς ακόμα για πίεση. Τα ανανεωμένα αποδυτήρια της ομάδας βοήθησαν στο καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα χθες κι από ότι φαίνεται θα συνεχιστεί καθ ’όλη την διάρκεια της σεζόν.
Υ.Γ. Συγχαρητήρια από εμάς στην διοίκηση που κατάφερε να συγκεντρώσει τόσο κόσμο στο γήπεδο κατακαλόκαιρο και ιδιαίτερα πολλά μπράβο για την ενσωμάτωση στην ανδρική ομάδα των παιδιών από της ακαδημίες.

2 σχόλια:

  1. oi paides na paizoun pio polu etsi tha pame brwsta...stirikste ta paidia to neo aima tis AEO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Swstos o anagnwsths..
    sigoura prepei na sthrix8oun ta paidia apo ta futwria ths A.E.O.
    ki opws vlepoume ginetai sovarh douleia ta teleutaia xeonia kai sigoura h dioikhsh alla kai oi proponhtes 8a sthriksoun tous neous....
    arkei vevaia na doulepsoun ki autoi perissotero wste na ksexwrisoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή