ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΣΗΜΗ «ΠΡΩΤΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Ο.



Νέος προπονητής,νέοι ποδοσφαιριστές,νέα όνειρα και μια σταθερή διοίκηση συνθέτουν το ιδανικό τοπίο για μια ιδανική πρεμιέρα. Στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού σήμερα λίγο μετά τις 19.30 η ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε.Ο. θα συγκεντρωθεί για την πρώτη προπόνηση της σεζόν 2010-11.
Οι παλιοί παίκτες θα γνωρίσουν το νέο προπονητικό τιμ(κ. Μιχάλης Μπλέτσας και κ. Θωμάς Παπαευθυμίου),αλλά και τους νέους συμπαίκτες τους (3 με τέσσερις προσθήκες).
Φυσικά μην ξεχνάμε ότι στην ομάδα θα ενσωματωθούν και αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα παίδων που ανακηρύχτηκαν πανηγυρικά Πρωταθλητές Παίδων Βοιωτίας
'(ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ!!)

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους σε αυτή την δύσκολη σεζόν κι ελπίζουμε η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη απο την περσινή.


Υ.Γ.1. η ηλεκτρονική εφημερίδα orchomenos-news (καλώς εχόντων των πραγμάτων) θα παρακολουθεί την πορεία της Α.Ε.Ο. από κοντά.

Υ.Γ.2. Οι φίλοι της ομάδας όμως μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα συμβαίνοντα από τον επίσημο ιστότοπο της Α.Ε.Ο. στο http://aeo-football.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου